«Καυτή» McLaren 570GT από τη Novitec με 637 άλογα και καταιγιστικές επιδόσεις!

Για μια ακόμη φορά η Novitec μας παρουσιάζει μια «καυτή» βελτίωση ενός κορυφαίου sportscar και αυτή τη φορά, η γερμανική βελτιωτική φίρμα προσφέρει τα περισσότερα δυνατά στην McLaren 570GT, στο πιο «soft» μοντέλο των Βρετανών.

Ξεκινώντας λοιπόν με τον κινητήρα, η Novitec αυξάνει τη δύναμη του 3,8 λίτρων twin-turbo V8 μοτέρ στα 637 άλογα από 562 εργοστασιακά, ενώ η ροπή από 601 Nm αυξάνεται στα 692.

Μετά από αυτή τη βελτίωση το 0-100 χλμ./ώρα πέφτει αισθητά στα 3,0 δευτερόλεπτα από 3,4 δευτερόλεπτα με βάση το εργοστάσιο, ενώ η τελική ταχύτητα ανεβαίνει στα 335 χλμ./ώρα από 328 χλμ./ώρα.

Στις βελτιώσεις της Novitec στον κινητήρα περιλαμβάνονται επεμβάσεις στον ψεκασμό, την πίεση, αλλά και στον εγκέφαλο, ενώ τοποθετείται και μια νέα εξάτμιση από κράμα νικελίου-χρωμίου.

Εκτός από το μοτέρ, η Novitec επεμβαίνει και στην ανάρτηση τοποθετώντας ένα νέο σετ σπορ αμορτισέρ, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά, συμβάλλοντας και στην δημιουργία μιας πιο σπορ εικόνας.

Παράλληλα, τοποθετείται και ένα νέο carbon bobykit, που έχει εξελιχθεί μέσω αεροδυναμικής σήραγγας για να βελτιώσει περαιτέρω το κράτημα της 570GT και το οποίο αποτελείται από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, μια πιο σπορ πίσω αεροτομή, αλλά και μεγαλύτερες πλαϊνές εισαγωγές.


Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τους πλατύτερους πλαϊνούς θόλους των τροχών, αλλά και τις νέες σφυρήλατες ζάντες MC1 των 20 ιντσών εμπρός (με ελαστικά 235/30) και 21 ιντσών πίσω (ελαστικά 305/30).
TAG