Πολύ εντυπωσιακή Lamborghini Aventador SV Roadster από τη Novitec!

Η Novitec συνδυάζεται με την κορυφαία αμερικάνικη Vossen και μας παρουσιάζει μια πολύ εντυπωσιακή βελτίωση για την κορυφαία Lamborghini Aventador SV Roadster.

Ξεκινώντας με τους τροχούς, που είναι και το κύριο πεδίο «δράσης» της Vossen, η Novitec επιλέγει το NV-1 σχέδιο ζαντών στις 20 ίντσες εμπρός και 21 ίντσες πίσω, που ταιριάζουν απόλυτα με το design της Aventador.

Παράλληλα, οι νέες ζάντες έρχονται με ελαστικά Pirelli P-Zero, ενώ συνδυάζονται και με μια νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW. Σημαντικό στοιχείο των νέων ζαντών αποτελεί και το γεγονός ότι αφήνουν να φανούν σε όλο τους το μεγαλείο οι πράσινες δαγκάνες των κεραμικών δίσκων των φρένων της Aventador.

Στα υπόλοιπα στοιχεία της Aventador, ξεχωρίζουμε το αναβαθμισμένο αεροδυναμικό πακέτο με carbon προσθήκες και ρετρό πλαϊνές ποδιές, ενώ υπάρχει και νέα εξάτμιση εμπνευσμένη από την F1, που είναι ελαφρύτερη κατά 21 κιλά σε σχέση με την εργοστασιακή.

Ανθρακονήματα συναντούμε και σε άλλα τμήματα της Aventador όπως τα χερούλια των θυρών ή το ταμπλό στο εσωτερικό. Σε ό,τι αφορά στον 6,2 λίτρων V12 κινητήρα της Lamborghini, η Novitec δίνει επιλογή για αναβάθμιση στα 970 άλογα (από 750) με την προσθήκη ενός κομπρέσσορα.


Σε κάθε περίπτωση, η βελτίωση της Novitec για ένα τόσο μοναδικό μοντέλο όσο η Aventador SV Roadster βρίσκεται στο πλέον υψηλό επίπεδο και σίγουρα, όποιοι από τους 500 μόνο κατόχους του αυτοκινήτου θελήσουν να το αναβαθμίσουν, θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την πρόταση της γερμανικής βελτιωτικής φίρμας.
TAG