Βελτιωμένη ροζ Lamborghini Aventador SV είναι πραγματικά εκρηκτική!

Από την κορυφαία Lamborghini δεν λείπει ο δυναμισμός, αισθητικός και μη, όμως η γνωστή μας Liberty Walk έρχεται για της τονίσει την εμφάνισή της, δημιουργώντας για αυτήν ένα νέο εξωτερικό bodykit.

Το νέο bodykit της Aventador SV από την Liberty Walk μπορεί να παραγγελθεί είτε κατασκευασμένο από ενισχυμένο πλαστικό FRP, είτε από ενισχυμένο πλαστικό με ανθρακονήματα CFRP, σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα.

Αποτελείται από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη, μια τεραστίων διαστάσεων σταθερή αεροτομή, αλλά και νέες προσθήκες πάνω στους θόλους των πίσω τροχών.

Το όλο αποτέλεσμα τονίζει την έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακή εμφάνιση της Lamborghini Aventador SV, ιδίως στο αυτοκίνητο των φωτογραφιών με την χτυπητή ροζ μεμβράνη.

Τιμολογιακά, το bodykit από FRP κοστίζει 8.000 δολάρια (6.800 ευρώ), το CFRP με το γυαλιστερό φινίρισμα 11.000 δολάρια (9.300 ευρώ) και το ματ 11.600 δολάρια (9.850 ευρώ). Η Liberty Walk προσφέρει όλα τα τμήματα και μεμονωμένα.


Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, παραμένει χωρίς επεμβάσεις ο 6,5 λίτρων ατμοσφαιρικός V12 των 750 ίππων και 690 Nm ροπής, που προσφέρει άκρως εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 350 χλμ./ώρα).
TAG