Αυτή η βελτιωμένη Mercedes-AMG GT S είναι απλά καταπληκτική!

Η Prior Design είναι γνωστή για τα πολύ δυναμικά bodykit που δημιουργεί και πλέον, αυτή η Mercedes-AMG GT S με το PD800 GT bodykit της εταιρείας, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Πρόκειται δίχως αμφιβολία για μια από τις πιο εντυπωσιακές βελτιωμένες Mercedes-AMG GT S που έχουμε δει και για του λόγω τω αληθές, μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες την εντύπωση που προκαλεί και στους περαστικούς.

Το αυτοκίνητο, ξεχωρίζει αρχικά με την ματ πράσινη βαφή του, που ταιριάζει απόλυτα με τις νέες και πιο επιθετικές γραμμές που του χαρίζει το bodykit PD800 GT της Prior Design.

Σε αυτό, περιλαμβάνονται ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πιο επιθετικό καπό, πεπλατυσμένα φτερά στους τροχούς, πίσω αεροτομή και νέος διαχύτης, πλαϊνά πτερύγια στον πίσω προφυλακτήρα και νέα πάνελ για τις πλαϊνές εισαγωγές.


Στην όλη εντυπωσιακή εμφάνιση της εν λόγω Mercedes-AMG GT S τον ρόλο τους παίζουν και οι PD3 μαύρες σφυρήλατες ζάντες από την Prior Design, ενώ η custom εξάτμιση είναι δεδομένο ότι χαρίζει έναν εκπληκτικό ήχο.
TAG