Νέες φωτογραφίες για πρώτη φορά και από το εσωτερικό του Suzuki Swift Sport

Η Suzuki έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες από το νέο Swift Sport κυρίως από το εσωτερικό του, ενόψει του επίσημου ντεμπούτου του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Οι φωτογραφίες αυτές έρχονται ως συνέχεια της πρώτης επίσης φωτογραφίας του αυτοκινήτου που δημοσιεύσαμε πριν από μερικές ημέρες και δόθηκαν στη δημοσιότητα στην Ιαπωνία, ώστε να προσελκύσουν τους πρώτους αγοραστές.

Στο εσωτερικό λοιπόν, που το βλέπουμε για πρώτη φορά, η Suzuki φροντίζει να προσδώσει μια πιο σπορτίφ χροιά, προσθέτοντας σε διάφορα τμήματά του νέες κόκκινες επενδύσεις, καθώς και ειδικά κόκκινα γραφικά στον πίνακα οργάνων.

Υπάρχει επιπλέον ένα πιο σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και νέα σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές που αναγράφουν τη λέξη «Sport».


Περαιτέρω στοιχεία για το νέο Swift Sport δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημα γνωστά. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 1.400άρι turbo μοτέρ 140 ίππων και συνολικό βάρος μόλις 870 κιλών, όμως για την επιβεβαίωσή τους θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου και την επίσημη πρώτη του αυτοκινήτου.
TAG