Βελτιωμένο Toyota GT 86 είναι η επιτομή της υπερβολής!

Οι ιαπωνικές εταιρείες βελτίωσης δεν έχουν όρια στις προτάσεις τους όταν έχουν... κέφια και έτσι, μια από τις πιο γνωστές από αυτές, η Rowen, έρχεται για να μας παρουσιάσει μια μάλλον υπερβολική πρόταση βελτίωσης για το Toyota GT 86.

Η πρόταση της Rowen αφορά στην εξωτερική εμφάνιση του Toyota GT 86, χαρίζοντάς του μια παρουσία που το κάνει να δείχνει σαν ένα... τουμπανιασμένο αυτοκίνητο προερχόμενο από video game!

Ειδικότερα, το body kit της ιαπωνικής φίρμας περιλαμβάνει έναν νέο, «φουσκωμένο» εμπρόσθιο προφυλακτήρα με χαμηλό σπόιλερ και νέα πλαϊνά πτερύγια, καθώς επίσης και ένα νέο καπό με αεραγωγούς.

Στο πλάι, οι θόλοι των τροχών έχουν «φουσκώσει» για να χωρέσουν και οι μεγαλύτεροι τροχοί με νέες 5άκτινες ζάντες, ενώ υπάρχουν οι χαρακτηριστικές πλαϊνές ποδιές και carbon καπάκια καθρεπτών.

Συνεχίζοντας με το πίσω μέρος του GT 86, εκεί συναντούμε έναν carbon διαχύτη, που περιβάλλεται από τον αγωνιστικού τύπου προφυλακτήρα, αλλά και από νέες απολήξεις της εξάτμισης. Η τελική πινελιά αφορά στην carbon αεροτομή.

Η Rowen προσφέρει επίσης διάφορα υλικά κατασκευής για όλο το κιτ, με το βασικό να φτιάχνεται από FRP (πλαστικό πολυμερές), εκτός βέβαια από τα τμήματα που φτιάχνονται από carbon.


Το κόστος για το κιτ στη βασική του επιλογή (μόνο προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές χωρίς τα carbon τμήματα), είναι 2.500 ευρώ. Στην περίπτωση τώρα που επιλεγεί όλο το κιτ μαζί με τα carbon τμήματα, η τιμή ξεπερνά τα 10.000 ευρώ χωρίς το κόστος της εξάτμισης (από 1.000 έως 2.400 ευρώ).
TAG