Νέο bodykit για την McLaren 570S φτιαγμένο 100% από carbon

Για τους λάτρεις του carbon, η βελτιωτική DMC παρουσιάζει τη νέα της πρόταση εξωτερικής αναβάθμισης της McLaren 570S, που δίνει ακόμη περισσότερη έμφαση στον αισθητικό δυναμισμό της.

Το bodykit της DMC προσθέτει λοιπόν στο εμπρόσθιο τμήμα της 570S έναν νέο προφυλακτήρα και σπόιλερ, αλλά και στο πλάι, νέες «ποδιές», αεραγωγούς, πλαίσια παραθύρων και καλύμματα καθρεπτών.

Στο πίσω μέρος, η βελτιωτική εταιρεία έχει προσθέσει μια σταθερή αεροτομή, αλλά και έναν νέο διαχύτη, μαζί με επανασχεδιασμένο το καπό του κινητήρα.

Όπως προείπαμε, όλα τα παραπάνω τμήματα έχουν κατασκευαστεί από 100% ανθρακονήματα, με σφυρήλατο αλουμίνιο για το σκελετό τους. Η DMC τονίζει ότι η προσθήκη τους δεν απαιτεί κανένα τρύπημα στο αμάξωμα, ενώ η αεροτομή αφήνει χωρίς πρόβλημα το ανοιγοκλείσιμο του καπό του κινητήρα, μιας και εδράζεται πάνω του.


Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της McLaren 570S δεν αλλάζουν και έτσι, το βρετανικό supercar διατηρεί τον 3,8 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα του με 570 άλογα ισχύος, ο οποίος του προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 3,2 δλ. και τελική 328 χλμ./ώρα.
TAG