Ανανέωση για το Nissan 370Z με τονισμένη εξωτερική εμφάνιση

Το Nissan 370Z συνεχίζει την πορεία του όντας πλέον στον 9ο χρόνο παραγωγής του και η ιαπωνική εταιρεία προχωρά στην ανανέωσή του, τονίζοντας την εμφάνισή του και ενισχύοντας κάποια χαρακτηριστικά του.

Ειδικά στο πεδίο της εμφάνισης, όλα τα ανανεωμένα 370Z MY2018 ξεχωρίζουν με τα σκουρόχρωμα φώτα τους εμπρός-πίσω, τα μαύρα χερούλια των θυρών και του πίσω διαχύτη, αλλά και τις ίδιας απόχρωσης 19 ιντσών ζάντες. Διαθέσιμο στη γκάμα των χρωμάτων του αμαξώματος είναι και ένα νέο κόκκινο μεταλλικό.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Nissan τοποθετεί το πιο εξελιγμένο της σύστημα πολυμέσων NissanConnect Premium, με 7 ιντσών οθόνη αφής, DVD, σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.

Η τελευταία αλλαγή στο 370Ζ είναι η προσθήκη ενός νέου συμπλέκτη της Exedy, ο οποίος προσφέρει πιο γρήγορες αλλαγές σχέσεων, ενώ απαιτεί λιγότερη δύναμη κατά το πάτημα του πεντάλ.


Χωρίς κάποια επέμβαση παραμένει ο 3,7 λίτρων V6 κινητήρας βενζίνης των 328 ίππων, που μπορεί να συνδυαστεί με 6τάχυτο μηχανικό ή 7άρι αυτόματο κιβώτιο. Η Nissan τονίζει ότι οι παραπάνω αλλαγές αφορούν μόνο στο «απλό» κουπέ 370Z και όχι στο κορυφαίο Nismo ή στο 370Z Roadster.
TAG