Στην Κίνα έχουν κρίση; Η Rolls-Royce ξεπούλησε τις 1.000.000 δολαρίων Phantom Year of the Dragon μέσα σε μόλις 2 μήνες!

Η Rolls-Royce Phantom Year of the Dragon δημιουργήθηκε ειδικά για την Κίνα με αφορμή το ξεκίνημα του 2012 (στις 23/01).
Νομίζετε ότι η "απλή" Rolls-Royce Phantom των 380.000 δολαρίων στις Η.Π.Α. (για Ελλάδα φυσικά ούτε λόγος) είναι απλησίαστη; Δείτε τότε την ειδική έκδοση Phantom Year of the Dragon των 1,2 εκατομμυρίου δολαρίων! Και για να εντυπωσιαστείτε ακόμη περισσότερο, μάθετε ότι το αστρονομικό αυτό ποσό δεν εμπόδισε τους Κινέζους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν όλη τη διαθέσιμη παραγωγή!

Άκρατη πολυτέλεια στο εσωτερικό της ειδικής Phantom.
Πρόκειται για ειδική έκδοση της μεγάλης "Rolls", η οποία δημιουργήθηκε για να εορταστεί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς του Δράκου στην Κίνα. Η έκδοση αυτή με την ονομασία Phantom Year of the Dragon Edition, περιλαμβάνει μια σειρά από ειδικές - και πανάκριβες - μοναδικές πινελιές, όπως π,χ, τους χρυσοκέντητους δράκους στο εσωτερικό, το μπορντό παχύ δέρμα ή τις επενδύσεις από πραγματικό ξύλο σε διάφορα σημεία, που στόχο έχουν να κάνουν ακόμη πιο μοναδική την Phantom.

Η Phantom Year of the Dragon ήταν διαθέσιμη
μόνο στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο.
Και σήμερα, μόλις δύο μήνες μετά το ξεκίνημα τις διάθεσής της στην Κινέζικη αγορά, η Rolls-Royce ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξουν άλλα διαθέσιμα κομμάτια, αφού όλη η παραγωγή πωλήθηκε. Και αυτό φυσικά λίγους εξέπληξε, αφού η αγορά της Κίνας έχει αναχθεί σε χρυσωρυχείο για τη Rolls-Royce, μιας και οι πωλήσεις της μάρκας στην αχανή χώρα αυξάνονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Πρόσφατα μάλιστα οι Βρετανοί ανακοίνωσαν ότι το 2011 έκλεισε με αύξηση κατά 31% στις πωλήσεις σε σχέση με το 2010 (3.538 έναντι 2.711), με την αγορά της Κίνας να συμβάλει σημαντικά σε αυτή την επιτυχία και να αναδεικνύεται πλέον ως η δεύτερη πιο σημαντικά για τη μάρκα μετά τις Η.Π.Α. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι μέσα στο 2012 η Rolls-Royce σχεδιάζει να αυξήσει το δίκτυο των εκθέσεών της στην Κίνα από τις 14 τωρινές στις 24.

TAG