Νέα ειδική έκδοση του Mazda MX-5

Με αλλαγές σε αμάξωμα και εσωτερικό, που τονίζουν τα πολυτελή του χαρακτηριστικά θα έλθει το νέο MX-5 Spring Edition 2012.

Με την ονομασία "Spring Edition 2012" η Mazda ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα, ειδική έκδοση του MX-5 στην έκθεση της Γενεύης, που προσθέτει επιπλέον πολυτελή στοιχεία στο ιαπωνικό ρόουντστερ.

Το νέο MX-5 Spring Edition 2012 θα διατεθεί αποκλειστικά στην Ευρώπη και σε αμάξωμα με μαλακή (Roadster) ή σκληρή, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή (Roadster Coupe). Οι πρώτες αλλαγές σε σχέση με τα υπόλοιπα MX-5 έχουν να κάνουν με την προσθήκη χρωμίου περιμετρικά των εμπρόσθιων φωτιστικών, της γρίλιας της μάσκας και των προβολέων ομίχλης. Στο εσωτερικό, συναντούμε σαλόνι επενδεδυμένο με δέρμα με ραφές, ειδικό φωτισμό για τον πίνακα οργάνων, ενώ για πρώτη φορά σε MX-5, η έκδοση Spring Edition 2012 θα έλθει με εργοστασιακό Σύστημα Πλοήγησης. Οι αγοραστές επίσης της έκδοσης αυτής θα έχουν να επιλέξουν μόνο μέσω 4 χρωματισμών του αμαξώματος, με το μωβ χρώμα της φωτογραφίας (Radiant Ebony) να είναι αποκλειστικότητα του MX-5 Spring Edition 2012 (σε αυτό το χρωματισμό είναι και το δέρμα στο σαλόνι). Οι αλλαγές στην εμφάνιση ολοκληρώνονται με την παρουσία ειδικής σχεδίασης πολυάκτινων ζαντών αλουμινίου σε σκούρο χρωματισμό.

TAG