Και οι Ιταλοί τρελάθηκαν: Η νέα Lamborghini Aventador J! [+video]

Κυριολεκτικά μοναδική, η νέα Lamborghini Aventador J είναι ένα αυτοκίνητο-πρόκληση...
Κατασκευασμένη ειδικά για την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η νέα Lamborghini Aventador J (σ.σ. προφέρεται "γιότα") είναι ένα μοναδικό speedster supercar, το οποίο θα πωληθεί σε έναν μόνο τυχερό, έναντι της εξωπραγματικής τιμής των 2,1 εκατομμυρίων ευρώ!

Σε τιμή 2,1 εκατ. ευρώ θα διαθέσει τη μια και μοναδική
Aventador J η Lamborghini.
Σοκ και δέος! Η Lamborghini αποφάσισε να ταράξει τα νερά του Σαλονιού της Γενεύης, παρουσιάζοντας εκεί και μόνο εκεί τη νέα Aventador J. Πρόκειται για ένα ανοικτό supercar που βασίζεται πάνω στην Lamborghini Aventador LP700-4, από την οποία έχει αφαιρεθεί εντελώς η οροφή μαζί με τις κολώνες, αλλά και το παρμπρίζ. Και ύστερα από μικροαλλαγές στη σχεδίαση του αμαξώματος από ανθρακονήματα και την προσθήκη των ειδικών θόλων ασφαλείας πίσω από τα καθίσματα, οι Ιταλοί δημιούργησαν ένα από τα πιο περίεργα μοντέλα της ιστορίας τους.

Με 700 ίππους και ελαφρύ αμάξωμα, η νέα Aventador J
αναμένεται να προσφέρει μοναδικές οδηγικές συγκινήσεις.
Στο εσωτερικό, οι τεχνικοί της μάρκας επικεντρώθηκαν στην προσπάθειας της μείωσης του συνολικού βάρους του Ιταλικού speedster, αφαιρώντας μια σειρά από στοιχεία άνεσης, όπως το Σύστημα κλιματισμού ή το Σύστημα πλοήγησης. Το τελικό αποτέλεσμα τους έφερε ένα supercar με μήκος 4,89 μέτρων και πλάτος 2,03 μέτρων, αλλά και με βάρος μόνο 1.575 κιλών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό εάν αναλογιστεί κανείς ότι πίσω από το χώρο των επιβατών, αναπαύεται και πάλι ο θηριώδης V12 κινητήρας των 6,5 λίτρων της Aventador LP700-4, ο οποίος αποδίδει 700 ανόθευτους ίππους. Φυσικά, αναμένεται οι επιδόσεις της Aventador J να είναι τουλάχιστον εκρηκτικές και το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πληρώσει 2,1 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνει δικιά του τη μια και μοναδική που έχει κατασκευαστεί.



TAG