Νέες, εντυπωσιακές κιτρινόμαυρες εκδόσεις για το Nissan Juke

Το νέο Nissan Juke Stinger Edition τονίζει την αισθητική μοναδικότητα του ιαπωνικού μοντέλου.
Η Nissan λανσάρει στις Η.Π.Α. δύο νέες εκδόσεις του Nissan Juke με την ονομασία «Stinger Edition», οι οποίες παίζουν με το κίτρινο και το μαύρο χρώμα, καθιστώντας έτσι ακόμη πιο ξεχωριστό το ιδιαίτερο μικρό crossover.

Το κόστος στις Η.Π.Α. είναι 990 δολάρια επιπλέον.
Οι δύο νέες εκδόσεις του Juke βασίζονται πάνω στο πρόγραμμα εξατομίκευσης Color Studio της Nissan. Χαρακτηρίζονται από τη διχρωμία του εξωτερικού τους σε μαύρο και κίτρινο χρώμα, με τον αγοραστή να έχει να επιλέξει είτε μαύρο αμάξωμα με κίτρινους εξωτερικούς καθρέπτες, χερούλια θυρών, πίσω αεροτομή, διακοσμητικά προφυλακτήρων και πλαϊνά σπόιλερ, είτε κίτρινο αμάξωμα με μαύρες όλες τις προηγούμενες λεπτομέρειες. Και στις δύο περιπτώσεις οι ζάντες 17 ιντσών παραμένουν μαύρες. Στο εσωτερικό τους, συναντούμε κίτρινες επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα, τους αεραγωγούς, τον επιλογέα και το πάνελ των παραθύρων, μαζί με κίτρινες ραφές στο τιμόνι και τα μαύρα καθίσματα.


Οι νέες Stinger εκδόσεις του Juke κοστίζουν στις Η.Π.Α. 990 δολάρια επιπλέον του κανονικού Nissan Juke και η παραγωγή τους θα είναι περιορισμένη, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ιαπωνικής φίρμας.
TAG