Η νέα αγωνιστική BMW M6 έτοιμη για την πίστα!

Έτοιμες για τους αγώνες είναι οι πρώτες αγωνιστικές BMW M6 GT3, που παραδόθηκαν στις νέες τους ομάδες.
Η BMW ξεκίνησε την παράδοση των νέων αγωνιστικών M6 GT3 σε όλο τον κόσμο, με τα πρώτα δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα να παραδίδονται στην Turner Motorsport στις Η.Π.Α.

Η νέα BMW M6 GT3 φέρει βενζινοκινητήρα V8
4,4 λίτρων με 577 ίππους.
Η Turner Motorsport θα συμμετάσχει με τις δύο νέες BMW M6 GT3 στο Πρωτάθλημα IMSA Weathertech, ενώ θα πάρει μέρος και στον γνωστό 24ωρο αγώνα της Νταϊτόνα.

Η δεύτερη ομάδα που παρέλαβε δύο νέες BMW M6 GT3 ήταν η Schubert Motorsport στη Γερμανία, με τις οποίες η περσινή Πρωταθλήτρια ομάδα θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα ADAC GT Masters. Στους αγώνες του Πρωταθλήματος αυτού συμπεριλαμβάνεται και ο φημισμένος 24ωρος αγώνας του Νίρμπουργκρινγκ.

Η τρίτη και τελευταία ομάδα που παρέλαβε τη νέα BMW M6 GT3 ήταν η Rowe Racing, η οποία θα πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα Blancpain GT, με αγώνες όπως οι 24 ώρες του Σπα και του Νίρμπουργκρινγκ, αλλά με συμμετοχή και στο αγώνα του Μακάο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA GT.

Η νέα BMW M6 GT3 εξελίχθηκε για να αντικαταστήσει τη Z4 GT3 στους αγώνες GT ανά τον κόσμο. Διαθέτει έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο 4,4 λίτρων V8 βενζινοκινητήρα με 577 ίππους, αλλά και πλήρη αγωνιστική εξέλιξη σε αναρτήσεις, πλαίσιο, αμάξωμα, τιμόνι, φρένα και τροχούς για συμμετοχή σε αυτά τα Πρωταθλήματα.
TAG