Δείτε το... τέρας της Red Bull που πάει παντού!

To all-terain όχημα της Red Bull κλέβει τις εντυπώσεις με την μοναδική του παρουσία.
Η Red Bull Αυστραλίας παρουσίασε ένα μοναδικό όχημα, που βασίζεται στο Land Rover Defender και μιμείται το σχεδιασμό του μαχητικού αεροσκάφους F-22 Raptor.

Πλήρες σετ DJ στην οροφή, για να μεταφέρεται το πάρτι
ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.
Το πρωτότυπο όχημα της Red Bull δημιουργήθηκε για να έχει τη δυνατότητα κίνησης στα πλέον κακοτράχαλα εδάφη και για αυτό, η Αυστριακή εταιρεία επέλεξε να βασίσει την κατασκευή του πάνω στο σασί του Land Rover Defender 130.

Το αμάξωμα τροποποιήθηκε πλήρως με την χρήση αρκετών τριγωνικών μεταλλικών πλακών, οι οποίες ενώθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε το τελικό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα να θυμίζει το σκάφος του μαχητικού αεροπλάνου F-22 Raptor της Lockheed Martin.

Παράλληλα, το όχημα είναι βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα και φέρει φυσικά τα λογότυπα της Red Bull. Τα ελαστικά είναι μεγάλων διαστάσεων και ειδικής χρήσης για τα πλέον απαιτητικά εκτός δρόμου εδάφη, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος έρχεται και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος. 

Ο σκοπός κατασκευής του «τέρατος» της Red Bull δεν είναι φυσικά πολεμικός, αλλά αντίθετα, άκρως ειρηνικός. Έτσι, στο εσωτερικό του διαθέτει πλήρες σετ DJ, με δυνατά ηχεία και μεγάλη οθόνη, που αποκαλύπτονται μόλις ανοίξει η οροφή και... το πάρτι ξεκινά!
TAG