Δείτε το ρώσικο Sherp που δεν κωλώνει πουθενά! (video)

Με διάμετρο τροχών 1,6 μ. και τεράστιες δυνατότητες, το Sherp είναι ένα πραγματικό όχημα παντός εδάφους.
Το διθέσιο Sherp του ρώσου Alexei Garagashyan αποτελεί την απόλυτη επιλογή για όσους θέλουν ένα όχημα που μπορεί να κινηθεί σε οποιοδήποτε έδαφος και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

To Sherp μπορεί ακόμη και να κινηθεί στο νερό,
με ταχύτητες έως 6 χλμ./ώρα.
Το Ρώσικο δημιούργημα έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει εμπόδια που έχουν ύψος ακόμη και έως 70 εκατοστά, χάρη στη μεγάλη του απόσταση από το έδαφος και τους τεράστιους τροχούς με διάμετρο 1,6 μέτρων.

Το Sherp μπορεί επίσης ακόμη και να... κολυμπήσει με ταχύτητα έως και 6 χλμ./ώρα σε νερά λιμνών, βάλτων κ.ο.κ., εκμεταλλευόμενο τους τροχούς του, που λειτουργούν σαν σωσίβια.

Σοφά σκεπτόμενος, ο δημιουργός του μοναδικού αυτού οχήματος έχει φροντίσει ώστε να κρατήσει χαμηλά το βάρος του (1.300 κιλά), εφοδιάζοντάς το με έναν diesel 4κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα της Kubota με 45 ίππους ισχύος.

Η τελική ταχύτητα του Sherp φθάνει τα 45 χλμ./ώρα και μπορεί να μην είναι κάποιο υψηλό νούμερο, όμως δίνει τη δυνατότητα στο ρώσικο όχημα να κινηθεί με ασφάλεια σε δύσβατα εδάφη.

Σε ό,τι αφορά τώρα στην τιμή του, για την έκδοση pick-up με τέντα πάνω από το χώρο των επιβατών υπολογίστε περί τα 58.000 ευρώ, ενώ για την έκδοση με την σκληρή οροφή, η τιμή φθάνει τα 62.000 ευρώ.

Δείτε και το βίντεο, για να διαπιστώσετε τις μεγάλες δυνατότητες του Sherp.

                      
TAG