Ετοιμάζει νέα 4πορτη λιμουζίνα η Bugatti;

Η Bugatti ετοιμάζεται να μας φέρει μια νέα 4πορτη λιμουζίνα, βασισμένη πάνω στο εικονιζόμενο πρωτότυπο 16C Galibier.
Η παρουσίαση της νέας Chiron φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Bugatti, η οποία σχεδιάζει να εξελίξει και μια νέα 4πορτη λιμουζίνα, μεγαλώνοντας για πρώτη φορά τις επιλογές των μοντέλων της.

Η νέα 4πορτη Bugatti αναμένεται να έχει πολλά
κοινά στοιχεία με την καινούργια Chiron.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Πρόεδρος της Εταιρείας, κ. Wolfgang Duerheimer μιλώντας στο Bloomberg, ο οποίος ερωτώμενος για αυτό, απάντησε ότι είναι το πλέον πιθανό επόμενο project.

«Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την ιδέα κατασκευής μιας 4πορτης λιμουζίνας», τόνισε ο κ. Duerheimer, συνεχίζοντας: «Είναι μια από τις νέες προοπτικές που πρέπει να ξαναδούμε ως το επόμενο μας νέο project».

Θυμίζουμε ότι η Bugatti μας είχε δείξει πριν από μια 5ετία το πρωτότυπο 16C Galibier, το οποίο μας αποκάλυπτε την τότε προοπτική μιας 4πορτης λιμουζίνας από την εταιρεία, η οποία όμως δεν έχει πάρει ακόμη το δρόμο της για παραγωγή.

Εάν τώρα οι δηλώσεις του κ. Duerheimer οδηγήσουν τελικά στο νέο μοντέλο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο κινητήρας του θα είναι ο ίδιος θηριώδης 8λιτρος W16 με 4 turbo της Chiron.

Πάντως, και παρά τις θετικές του δηλώσεις για την κατασκευή του νέου 4πορτου μοντέλου, ο Πρόεδρος της Bugatti έσπευσε να αποκλείσει περαιτέρω εξάπλωση σε νέα αμαξώματα όπως αυτό ενός SUV, αφήνοντας χωρίς ανταγωνιστή, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι, τη Bentley, τη Lamborghini και τη Rolls-Royce.

Πηγή: Bloomberg
TAG