Πόσο θα κοστίζει στην Ευρώπη το νέο Honda NSX;

Το νέο Honda NSX ξεκινά τη διάθεσή του τον Απρίλιο στην Ευρώπη, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται το Φθινόπωρο.
Η Honda ανακοίνωσε τις επίσημες τιμές διάθεσης του νέου supercar NSX στην Ευρώπη, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται από τον προσεχή Απρίλιο κοστίζοντας 180.000 ευρώ στη Γερμανία.

Το νέο NSX είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της
εποχής μας, με εξελιγμένο σύστημα κίνησης 573 ίππων.
Το νέο Honda NSX θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω επιλεγμένων εμπόρων της εταιρείας ανά την Ευρώπη. Εκτός από την τιμή του στη Γερμανία, η Honda ανακοίνωσε επίσης ότι στη Μεγάλη Βρετανία οι τιμές του νέου NSX θα ξεκινούν από τις 130.000 λίρες, ήτοι 168.453 ευρώ με βάση την ισχύουσα ισοτιμία.

Θυμίζουμε ότι το νέο NSX έρχεται με ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα κίνησης, που διαθέτει έναν 3,5 λίτρων διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζινοκινητήρα, που συνδυάζεται με 3 ηλεκτροκινητήρες. H συνολική ισχύς αγγίζει τους 573 ίππους και το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 3,0 δευτερόλεπτα.

Η κατασκευή του νέου NSX γίνεται αποκλειστικά στις Η.Π.Α., στο Κέντρο Επιδόσεων της Honda στο Οχάιο, από 100 ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς και μηχανικούς. Στην Ευρώπη, οι πρώτες παραδόσεις στους τυχερούς νέους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, θα ξεκινήσουν το προσεχές Φθινόπωρο.
TAG