Η νέα BMW Σειρά 5 Baron απευθύνεται σε πραγματικούς τζέντλεμαν

Έξτρα στοιχεία πολυτέλειας και κατασκευή σε μόλις 200 μονάδες για τη νέα BMW Σειρά 5 Celebration Edition Baron.
Η BMW Ιαπωνίας, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια της μάρκας, δημιουργεί μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση της Σειρά 5, με περισσότερα στοιχεία πολυτέλειας και έξτρα αισθητικό δυναμισμό.

Στο εσωτερικό, η νέα έκδοση της Σειρά 5 ξεχωρίζει με τα
μπεζ δέρματα στο σαλόνι και τις ξύλινες επενδύσεις.
Η νέα ειδική έκδοση της BMW Σειρά 5 ονομάζεται «Celebration Edition Baron» και θα κατασκευαστεί σε μόλις 200 μονάδες, ειδικά για την αγορά της Ιαπωνίας.

Η έκδοση αυτή τονίζει περαιτέρω την πολυτέλεια της μεγάλης BMW, με στοιχεία όπως τις ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, τα στάνταρ εμπρόσθια ενεργά LED φωτιστικά, αλλά και την υιοθέτηση της σειράς Aluminium από τη BMW Individual.

Στο εσωτερικό της, ξεχωρίζουν οι ξύλινες επενδύσεις, που συνδυάζονται με υψηλής ποιότητας δέρματα στο σαλόνι σε μπεζ χρώμα και ειδική πλακέτα «1 από 100», την ίδια στιγμή που το αμάξωμα διατίθεται αποκλειστικά σε μπλε ή γκρι χρωματισμό.

Από πλευράς κινητήρα, η νέα ειδική έκδοση της BMW Σειρά 5 διαθέτει αποκλειστικά τον 2λιτρο 4κύλινδρο diesel των 184 ίππων της 523d. Σε ό,τι αφορά στην τιμή της, στην Ιαπωνία το κόστος της ειδικής αυτής «5άρας» έχει οριστεί στα 7.770.000 γεν ή 61.930 ευρώ.
TAG