Νέοι κινητήρες 110 ίππων για το Skoda Yeti Monte Carlo

Η Skoda ενισχύει τις εκδόσεις κινητήρων για την πιο στιλάτη έκδοση Monte Carlo του Yeti, προσφέροντάς το για πρώτη φορά και με τον μικρότερο 1,2 TSI βενζινοκινητήρα των 110 ίππων.

Το Yeti Monte Carlo είναι μια έκδοση του crossover της Skoda που χαρακτηρίζεται από τη διχρωμία στο εξωτερικό της, με μαύρη οροφή, καπάκια καθρεπτών, σπόιλερ και γρίλια, επίσης μαύρες ζάντες αλουμινίου σε ειδικό σχέδιο 17 ιντσών, BiXenon εμπρόσθια φώτα και LED πίσω φώτα.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του το Yeti Monte Carlo διαθέτει σπορ τιμόνι τριών ακτινών με δέρμα, σπορ καθίσματα με ειδική Monte Carlo ταπετσαρία, αλλά και αντίστοιχα πατάκια, πίνακα οργάνων και επενδύσεις σε ταμπλό και πόρτες.

Μέχρι σήμερα το Skoda Yeti Monte Carlo μπορούσε να συνδυαστεί μόνο με τον 2λιτρο TDI diesel των 150 ίππων. Πλέον όμως η Skoda διευρύνει τις επιλογές των κινητήρων του, προσθέτοντας τον 1,2 TSI βενζινοκινητήρα των 110 ίππων, αλλά και τον 2λιτρο TDI diesel με 110 άλογα και μηχανικό ή αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο (7 σχέσεις).

Οι τρεις νέες εκδόσεις είναι δικίνητες και επιτρέπουν στη Skoda να προσφέρει το πιο στιλάτο της crossover σε φθηνότερες τιμές.
TAG