6 μήνες αναμονή για το νέο μικρό Suzuki Vitara

Συνεχίζεται η εμπορική επιτυχία του Suzuki Vitara Brezza, με το χρόνο αναμονής του νέου μοντέλου να έχει αγγίξει τους 6 μήνες.
Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται ότι πάνε οι πωλήσεις του νέου μικρού crossover Suzuki Vitara Brezza στην Ινδία όπου προς το παρόν προσφέρεται, με την αναμονή για την παράδοση του μοντέλου στους νέους του ιδιοκτήτες να αυξάνεται στους 6 μήνες, από 4 που ήταν τον Απρίλιο.

Η Suzuki θα αυξήσει ξανά την παραγωγή του μοντέλου, παρά
την ήδη αύξησή της στις 100.000 μονάδες το χρόνο.
Ο χρόνος αναμονής για το Suzuki Virara Brezza αυξήθηκε στους 6 μήνες παρότι η Suzuki -ή καλύτερα η Maruti Suzuki- αύξησε την παραγωγή του στα 100.000 οχήματα ανά έτος, από 80.000 που ήταν αρχικά.

Στόχος πλέον της εταιρείας είναι να δει πως μπορεί να ελευθερώσει χώρο παραγωγής από το νέο της εργοστάσιο στο Gujarat της Ινδίας, το οποίο θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2017 και θα κατασκευάζει το Baleno μαζί με το νέο Swift, ώστε να προσθέσει ει δυνατόν ακόμη περισσότερες μονάδες στην παραγωγή Vitara Brezza.

Επιπλέον αυτών, αναμένεται και περαιτέρω αύξηση της ζήτησης για το crossover μοντέλο, με την προσθήκη στη γκάμα της βενζινοκίνητης έκδοσης 1,0 λτ. Boosterjet (σήμερα, το Vitara Brezza προσφέρεται μόνο με έναν 1.300άρη diesel), αλλά και του αυτόματου Vitara Brezza.
TAG