Στην παραγωγή η Alfa Romeo Kamal

Η Alfa Romeo θα ονομάσει «Kamal» ένα νέο μικρότερο SUV, με το όνομα να προέρχεται από το ομώνυμο πρωτότυπο του 2003.
Μπορεί τελικά η Alfa Romeo να ετοιμάζεται να φέρει στα τέλη του 2017 το πρώτο SUV της ιστορίας της και να το ονομάζει «Stelvio», όμως το όνομα Kamal που είχε συνοδέψει το πρώτο πρωτότυπο του SUV της εταιρείας το 2003 (φωτό) φαίνεται ότι θα το δούμε σε μοντέλο παραγωγής, που πιθανότατα θα είναι ένα δεύτερο SUV!

H νέα Alfa Romeo Kamal θα είναι μικρότερη από το νέο
μεσαίο SUV Stelvio, που ετοιμάζει η εταιρεία για το 2017.
Η είδηση επιβεβαιώθηκε ύστερα από την κατοχύρωση του ονόματος «Kamal» από την Fiat-Chrysler, στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Κατοχύρωσης Πατέντων και Σημάτων των Η.Π.Α.

Με βάση μάλιστα τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η νέα Alfa Romeo Kamal θα είναι ένα μικρότερο SUV από τη νέα μεσαία Stelvio, που θα χτιστεί πάνω σε μια μικρότερη έκδοση της πλατφόρμας της Stelvio, η οποία με τη σειρά της προέρχεται από τη νέα Alfa Romeo Giulia.

Προς το παρόν είναι νωρίς να μιλήσουμε για κινητήρες ή για την εμφάνιση του μικρότερου SUV της Alfa Romeo, από τη στιγμή που θέλουμε ακόμη τουλάχιστον μια διετία-τριετία μέχρι να τη δούμε στους δρόμους. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα για την εταιρεία έχει η νέα Giulia και μετά η Stelvio που θα λανσαριστεί στα τέλη της επόμενης χρονιάς.
TAG