Το θωρακισμένο Knight XV των 6 τόνων είναι το απόλυτο τετράτροχο φρούριο!

Το «θηρίο» Knight XV, με βάρος σχεδόν 6 τόνων και θωράκιση... άρματος, είναι ένα όχημα που προσφέρει απόλυτη προστασία.
Χτισμένο πάνω στο σασί του Ford 500 Super Duty, το θωρακισμένο τετράτροχο θηρίο Knight XV της Καναδικής Conquest Vehicles, έρχεται για να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς!

Το Knight XV έχει σαν βάση το Ford 500 Super Duty,
διαθέτοντας ένα υπέρ-ενισχυμένο τετραγωνισμένο αμάξωμα.
Πρόκειται ίσως για το απόλυτο θωρακισμένο όχημα, το βάρος του οποίου αγγίζει σχεδόν τους 6 τόνους (5.897 κιλά) ύστερα από όλες τις ενισχύσεις και τις θωρακίσεις, με τον κινητήρα του να είναι ένα βενζινοκίνητο μοτέρ 6,8 λίτρων, που συνδυάζεται με 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια είναι έκδηλη και περιλαμβάνει
κορυφαίες ανέσεις και πολλές ευκολίες για τους επιβάτες του.
Φτιαγμένο ολοκληρωτικά από ειδικό ατσάλι αμυντικής θωράκισης, το Knight XV διαθέτει fiberclass για τα φτερά, ενισχυμένα περιμετρικά τζάμια πάχους 64 χλστ., αλλά και ειδικά αλεξίσφαιρα ελαστικά run-flat με σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών, ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούν τα επιβατικά αεροσκάφη.

Το Knight XV εφοδιάζεται επίσης με εξωτερική σειρήνα, σύστημα που ενισχύει τους εξωτερικούς ήχους, κάμερες με λειτουργία νυκτός, ειδικό μεταλλικό ανιχνευτή στο κάτω τμήμα του οχήματος, φιμέ ηλεκτροστατικά παράθυρα και χρηματοκιβώτιο στο πίσω μέρος.

Το Knight XV κατασκευάζεται σε 100 μόνο μονάδες από την
Καναδική Conquest Vehicle και είναι 100% χειροποίητο. 
Στο εσωτερικό, υπάρχουν 4 αντικριστά τοποθετημένες πολυθρόνες επενδυδεμένες με πανάκριβο δέρμα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενες και θερμαινόμενες (εκτός των 2 μπροστινών καθισμάτων), επενδύσεις από σουέντ και ανθρακονήματα, ψυγείο, γραφείο εργασίας, σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης, κονσόλα παιχνιδιών Playstation 4, iPad τοποθετημένο στην κεντρικό κονσόλα, αλλά και θωρακισμένη ηλιοροφή.

Η παραγωγή του Knight XV είναι εξαιρετικά περιορισμένη (100 μονάδες) και η κατασκευή του γίνεται στο χέρι, απαιτώντας 4.000 ώρες εργασίας. 

Εάν θέλετε να το κάνετε δικό σας και δεν αντέχετε την αναμονή, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το Knight XV στο eBay, που έχει 17.000 χλμ. και κοστίζει 565.000 δολάρια...
TAG