Με 180 άλογα από diesel κινητήρα το νέο Peugeot 3008 GT

Η Peugeot μόλις πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε το ποιόν του νέου της μικρομεσαίου crossover 3008 και πλέον έχει έτοιμη και την πρώτη σπορ έκδοσή του, το νέο Peugeot 3008 GT με 2λιτρο turbodiesel 180 ίππων.

Το Peugeot 3008 GT θα έρθει για να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του νέου γαλλικού μοντέλου, διαθέτοντας τον 2λιτρο BlueHDi turbodiesel κινητήρα της μάρκας, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα start&stop.

Η Peugeot δεν ανακοινώνει προς το παρόν τα στοιχεία επιδόσεων του νέου μοντέλου ή την κατανάλωσή του, ωστόσο προσδίδει στο αμάξωμα του 3008 μια πιο σπορτίφ νότα εφοδιάζοντάς το με 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου (ελαστικά 235/50 R19), μια νέα γρίλια για τη μάσκα, διπλές εξατμίσεις, στάνταρ οροφή διαφορετικού χρώματος, αλλά και επενδύσεις αλουμινίου.

Εσωτερικά, τα καθίσματα είναι δερμάτινα, υπάρχουν επενδύσεις από δέρμα αλκαντάρα, ξύλο, σατινέ χρώμιο κ.λπ., αλλά και τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, μαζί με πιο σπορτίφ πίνακα οργάνων.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του νέου Peugeot 3008 GT, εκτός φυσικά του κινητήρα και των 19 ιντσών ζαντών, μπορεί κανείς να τα επιλέξει για οποιαδήποτε άλλη έκδοση του γαλλικού μικρομεσαίου crossover μέσω της προσθήκης του πακέτου GT Line. Εδώ, οι τροχοί είναι 18 ιντσών, αλλά με την ίδια σχεδίαση με αυτούς του 3008 GT.
TAG