Η νέα Alfa Romeo Giulia κάνει νέο ρεκόρ ασφάλειας στις δοκιμές του EuroNCAP!

Την καλύτερη επίδοση στην ιστορία για την προστασία των ενήλικων σημείωσε η Alfa Romeo Giulia στα crash test του EuroNCAP.
Ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από τα crash tests για 3 νέα μοντέλα, την Alfa Romeo Giulia, το VW Tiguan και το SEAT Ateca, με τη νέα μεσαία Alfa να κάνει νέο ρεκόρ με την επίδοσή της στην προστασία των ενηλίκων.

Η νέα Alfa Romeo Giulia κατάφερε να αποσπάσει 98% στην
προστασία των ενηλίκων, σπάζοντας το ρεκόρ του Volvo XC90.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών πρόσκρουσης του EuroNCAP, η νέα Alfa Romeo Giulia όχι μόνο επιβραβεύθηκε με την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων συνολικά για την ασφάλεια που προσφέρει, αλλά με τη βαθμολογία του 98% που απέσπασε στην προστασία των ενηλίκων, πήρε το ρεκόρ υψηλότερης βαθμολόγησης στην ιστορία του θεσμού από το Volvo XC90 (97%).

Πολύ καλά τα πήγε στις δοκιμές του EuroNCAP και το νέο VW
Tiguan, που πήρε και αυτό 5 αστέρια για την ασφάλειά του.
Στους υπόλοιπους τομείς, η Alfa Romeo Giulia έλαβε ένα πολύ καλό 81% στην προστασία των παιδιών, 69% στην προστασία των πεζών και 60% στην αξιολόγηση των συστημάτων ασφαλείας της.

Στην περίπτωση των νέων VW Tiguan και SEAT Ateca, και εδώ τα δύο SUV πήραν την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων για την ασφάλεια που προσφέρουν, με το Tiguan να λαμβάνει ένα πολύ υψηλό ποσοστό βαθμολόγησης 96% για την προστασία των ενηλίκων, 84% στην προστασία των παιδιών, 72% στην προστασία των πεζών και 68% στα συστήματα ασφάλειάς του.

Το Ateca από την πλευρά του τα πήγε αρκετά καλά αφού έλαβε 93% στην προστασία των ενηλίκων, 84% στην προστασία των παιδιών, 71% στους πεζούς και 60% στα συστήματα ασφαλείας του.
TAG