Δείτε το Hunta Overcomer που σκαρφαλώνει, επιπλέει και αναρριχάται παντού! (+video)

Φτιαγμένο για να κινείται στα πλέον δύσβατα εδάφη, το νέο Hunta Overcomer από τη Λευκορωσία δεν κωλώνει πουθενά!
Σε απάντηση του ρώσικου Sherp, το Hunta Overcomer από τη Λευκορωσία έρχεται για να απευθυνθεί σε αυτούς που επιθυμούν ένα όχημα που δεν κωλώνει όχι μόνο σε χώμα, χιόνι και λάσπη, αλλά μπορεί να κινηθεί ακόμη και στο νερό!

Το εσωτερικό δεν διεκδικεί βραβείο σχεδίασης, ωστόσο μπορεί
να μεταφέρει με σχετική άνεση έως και 6 ενήλικες επιβάτες.
Το Overcomer έχει φτιαχτεί από τη Λευκορώσικη-Γερμανική εταιρεία Hunta και αμέσως ξεχωρίζει με τους τεραστίων διαστάσεων τροχούς του, που ευθύνονται από τη μία για το ύψος από το έδαφος που αγγίζει τα 66 εκατοστά, ενώ παράλληλα, λόγω των ειδικών τους ελαστικών, δίνουν τη δυνατότητα στο όχημα να επιπλεύσει και κινηθεί και στο νερό με τη βοήθεια μιας ενσωματωμένης στο πλαίσιο προπέλας (ταχύτητα έως 8 χλμ./ώρα).

Παράλληλα, το πραγματικά all-terrain αυτό όχημα, διαθέτει ένα 3θυρο αμάξωμα φτιαγμένο από fiberglass, με ειδική εσωτερική μόνωση από το κρύο και το θόρυβο. Στο εσωτερικό του μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 6 επιβάτες, έχοντας στη διάθεσή τους αρκετές ανέσεις όπως ηχοσύστημα, air condition, ξεχωριστό καλοριφέρ, καταπακτή οροφή κ.λπ.

Τα τεραστίων διαστάσεων ελαστικά επιτρέπουν στο Hunta να
επιπλέει και κινείται στο νερό με ταχύτητα έως 8 χλμ./ώρα.
Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει το Overcomer είτε με έναν 4κύλινδρο turbodiesel 2,0 λίτρων με 95 ίππους ισχύος και 195 Nm ροπής, είτε με έναν 4κύλινδρο 1.700άρη βενζινοκινητήρα 81 ίππων. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται και στους 4 τροχούς μέσω 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ υπάρχουν ξεχωριστά μπλοκέ διαφορικά εμπρός-πίσω.

Αδιαμφισβήτητες είναι οι εκτός δρόμου ικανότητες του λευκορωσικού οχήματος, αφού εκτός της τεράστιας απόστασης από το έδαφος των 660 χλστ., το Overcomer μπορεί να εισέλθει στο νερό από έδαφος γωνίας έως και 45 μοιρών και να εξέλθει από έδαφος γωνίας έως και 25 μοιρών. Η γωνία αναρρίχησής του αγγίζει τις 35 μοίρες.

Για να καταλάβετε καλύτερα τις δυνατότητες του Overcomer δείτε το επίσημο video του.


           
TAG