Έρχεται το νέο SUV της Skoda!

Με επιβλητική εμφάνιση θα έρθει το πρώτο μεσαίο SUV της ιστορίας της που ετοιμάζει η Skoda.
Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα για το νέο SUV της, το οποίο θα δούμε στις αρχές Οκτωβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, ώστε στη συνέχεια να πάρει το δρόμο του για τις εκθέσεις τις εταιρείας ανά τον κόσμο.

Από τα σκίτσα φαίνεται ότι το νέο Skoda Kodiaq θα αποκτήσει
μια σχεδίαση με πολλές ακμές, νεύρα και γωνίες.
Το νέο SUV της Skoda θα έχει μεγάλες διαστάσεις και θα τοποθετηθεί στη μεσαία κατηγορία. Όπως σας έχουμεξαναγράψει, θα ονομαστεί «Kodiaq» και θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο VisionS του περασμένου Μαρτίου.

Στα σκίτσα, φαίνεται ότι το μοντέλο παραγωγής δεν θα αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με το πρωτότυπο, έχοντας ένα αμάξωμα με πολλές γωνίες, ακμές και έντονες νευρώσεις. Χαρακτηριστικό επίσης του νέου μοντέλου αναμένεται να είναι τα διπλά εμπρόσθια φωτιστικά, που θα μεταφερθούν και αυτά από το πρωτότυπο.

Για το εσωτερικό, η Skoda δεν δίνει στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία, όμως υπόσχεται ένα αντίστοιχο design με αυτό του αμαξώματος, μαζί με προηγμένα συστήματα τεχνολογίας όπως π.χ. μεγάλες οθόνες ξεχωριστές για τον οδηγό και το συνοδηγό.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε τους επόμενους μήνες μέχρι την επίσημη πρώτη του στο Παρίσι.
TAG