Νέες εκδόσεις Roland Garros των Peugeot 108 και 208 για τους... λάτρεις του τένις!

Η ειδική έκδοση Roland Garros του Peugeot 208, έρχεται με εξωτερικές αισθητικές αλλαγές και αναβαθμισμένο εσωτερικό. 
Η Peugeot παρουσιάζει τις νέες ειδικές εκδόσεις Roland Garros για τα 108 και 208, οι οποίες αντλούν την έμπνευσή τους από το φημισμένο τουρνουά τένις του Παρισιού.

Το Peugeot 108 Roland Garros υιοθετεί και αυτό αισθητικές
βελτιώσεις, αλλά και ένα πιο χρωματιστό εσωτερικό.
Αρχικά, το Peugeot 108 Roland Garros βασίζεται πάνω στην έκδοση Top!, με υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή σε μαύρο χρώμα, πορτοκαλί καπάκια καθρεπτών, 15 ιντσών ζάντες αλουμινίου με επίσης πορτοκαλί καπάκια, αλλά και λογότυπα του Roland Garros.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα, αλλά και χρωματικοί συνδυασμοί σε λευκό και πορτοκαλί. Αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός.

Στην περίπτωση του μεγαλύτερου Peugeot 208 Roland Garros, συναντούμε επιλογή για μαύρο ή λευκό αμάξωμα, 16 ιντσών ζάντες, πορτοκαλί καπάκια καθρεπτών και λογότυπα Roland Garros, αλλά και φιμέ τζάμια.

Εσωτερικά, στοιχεία όπως η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα δερμάτινα σπορ καθίσματα με πορτοκαλί ραφές και λογότυπα Roland Garros, αλλά και το δερμάτινο σαλόνι μαζί με τον top ηχοσύστημα με οθόνη αφής και σύστημα πλοήγησης, αναβαθμίζουν όλο το περιβάλλον.
TAG