Με 320+ άλογα σε βενζίνη και diesel το βελτιωμένο Audi AS4 της ABT (+video)

Με 330 άλογα στη βενζίνη ή 325 άλογα στο diesel έρχεται το νέο βελτιωμένο Audi A4 της ABT.
Για τους ιδιοκτήτες του νέου Audi A4, η ABT δημιουργεί το νέο AS4, που φθάνει τη δύναμη της diesel ή της βενζινοκίνητης έκδοσης του μοντέλου σε αντίστοιχα επίπεδα με αυτά του κορυφαίου Audi S4.

Η ABT εκτός της αναβάθμισης του κινητήρα προσφέρει
και ένα νέο πακέτο εξωτερικών βελτιώσεων.
Στην περίπτωση του diesel Audi A4, η ABT ενισχύει την ισχύ του 3λιτρου TDI των 272 ίππων στα 325 άλογα και ανεβάζει τη ροπή του από τα 600 στα 680 Nm. Στη βενζίνη, ο γνωστός γερμανικός βελτιωτικός αυξάνει την ισχύ του 2λιτρου TFSI των 252 ίππων στα 330 άλογα και τη ροπή του στα 440 Nm.

To ABT AS4 έρχεται και με νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση με
πιο σπορ set-up και χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος.
Οι επιδόσεις και στις δύο περιπτώσεις βελτιώνονται, χωρίς όμως η ABT να ανακοινώνει τα ακριβή νούμερα των επιταχύνσεων και της τελικής ταχύτητας.

Εκτός όμως της βελτίωσης του κινητήρα, το νέο AS4 της ABT έρχεται και με νέα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με πιο σπορ ρύθμιση, που χαμηλώνουν την απόσταση από το έδαφος. Αλλαγές έχουμε και στην εμφάνιση, με πλήρες αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει περιμετρικά σπόιλερ, νέο διαχύτη με τετραπλές εξατμίσεις και καινούργιες πλαϊνές εισαγωγές.

Η ΑΒΤ έχει ετοιμάσει επίσης και τρία νέα διαφορετικά σχέδια για τις ζάντες στις 19 ή 20 ίντσες, οι οποίες συνδυάζονται με νέα ελαστικά για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Το τελικό αποτέλεσμα, έστω και με τη μορφή του στέισον Audi AS4 των φωτογραφιών, δείχνει αν μη τι άλλο εντυπωσιακό...

Δείτε το βίντεο του νέου ABT Audi AS4

        
TAG