Επίσημη επιβεβαίωση του pick-up της Mercedes-Έρχεται το 2017!

Το πρώτο pick-up στην ιστορία της Mercedes είναι έτοιμο για να λανσαριστεί την επόμενη χρονιά.
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα το επικείμενο λανσάρισμα του πρώτου pick-up της Mercedes το 2017, με το νέο μοντέλο να είναι ένα εκ των 9 νέων αυτοκινήτων της εταιρείας που θα λανσαριστούν την επόμενη χρονιά.

To 2017 αναμένουμε από τη Mercedes 9 νέα μοντέλα και άλλα
2 από τη smart, σύμφωνα με το επίσημο πλάνο της εταιρείας.
Η επιβεβαίωση έγινε μέσω επίσημου εγγράφου που διέρρευσε από την αναφορά των επιδόσεων της Mercedes για το πρώτο εξάμηνο του 2016, στο οποίο αναφέρεται το νέο pick-up στα μοντέλα που αναμένουμε για την επόμενη χρονιά.

Το νέο μοντέλο όπως σας έχουμε ξαναγράψει θα βασιστεί πάνω στο Nissan Navara, ως απόρροια της συνεργασία Daimler-Nissan, ενώ φαίνεται ότι τελικά δεν θα ονομαστεί «X-Class», αλλά «GLT».

Η Mercedes GLA θα αποκτήσει το 2017 για πρώτη φορά και
κουπέ έκδοση, χωρίς προς το παρόν περαιτέρω στοιχεία.
Εκτός τώρα από το νέο pick-up, το έγγραφο αποκαλύπτει στοιχεία και για τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της Mercedes που θα δούμε την επόμενη χρονιά, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η πρώτη GLA Coupe, οι εκδόσεις Coupe, Cabrio και All Terrain της νέας Mercedes E-Class, αλλά και η πρώτη ανοιχτή Mercedes-AMG GT, η οποία θα ονομαστεί AMG GT C Roadster

Υπάρχουν τέλος στοιχεία και για τη smart, η οποία το 2017 θα υποδεχτεί τα ηλεκτρικά smart forfour και smart cabrio, τα οποία θα ακολουθήσουν το λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού smart, το οποίο θα λάβει χώρα στα τέλη του 2016.
TAG