Νέο Lada Vesta Sport με 150 άλογα!

Με σπορ εμφάνιση, στήσιμο και μοτέρ 150 ίππων ετοιμάζεται το νέο Lada Vesta Sport να κάνει το ντεμπούτο του τον Αύγουστο.
Η Lada ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας τον Αύγουστο την πρώτη σπορ έκδοση του σεντάν Vesta, η οποία θα εμπνευστεί από το αγωνιστικό Vesta του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC).

Το νέο Vesta Sport είναι η πιο σπορ έκδοση του μικρού σεντάν
της Lada, με τεχνογνωσία από το αγωνιστικό του WTCC.
Το νέο Lada Vesta Sport εξωτερικά χαρακτηρίζεται από το έντονο κίτρινο χρώμα του, το οποίο είναι το ίδιο με αυτό του αγωνιστικού Vesta. Παράλληλα, η Lada έχει προσθέσει μαύρη μάσκα και οροφή, πιο σπορ καπό με μικρές εισαγωγές, μαύρους καθρέπτες, ζάντες σε μαύρο και ασημί χρώμα, νέα πίσω αεροτομή και σπορ διαχύτη για τον προφυλακτήρα.

Ο κινητήρας του, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιος θα είναι, όμως αναμένεται να δούμε έναν 1.800άρη βενζινοκινητήρα με 150 ίππους και πάνω από 220 Nm ροπής. To κιβώτιο θα προέλθει από τη Renault, ενώ μεταξύ των αλλαγών του νέου μοντέλου θα περιλαμβάνεται χαμηλωμένη κατά 45 χλστ. ανάρτηση και δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς, αντί για τα πίσω ταμπούρα των Vesta παραγωγής.

Ολοκληρώνοντας, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το νέο σπορ μοντέλο της Lada θα διατεθεί μόνο στην αγορά της Ρωσίας.
TAG