Πως σας φαίνεται αυτό το... διαστημικό σχέδιο για μια νέα Lamborghini;

Χωρίς καθόλου τζάμια, αλλά με κάμερες που προβάλουν τα πάντα στο εσωτερικό, παρουσιάζεται αυτή η φουτουριστή Lambo.
Ο Πολωνός σχεδιαστής αυτοκινήτων Tomasz Prugiel παρουσιάζει τη δική του πρόταση για ένα φουτουριστικό μοντέλο της Lamborghini, με οθόνες αντί για τζάμια και άκρως δυναμικό design.

To design του αμαξώματος είναι άκρως επιθετικό και
αεροδυναμικό, με έντονες ακμές και γωνίες.
Ο Prygiel ονόμασε το σχέδιό του «LV-426» από το όνομα του πλανήτη στη γνωστή ταινία «Alien», ενώ για την κίνηση του μοντέλου του επέλεξε ένα υβριδικό σύστημα.

Το πιο εντυπωσιακό όμως στοιχείο του πρωτότυπου είναι οι εσωτερικές οθόνες και προτζέκτορες που αντικαθιστούν τα παραδοσιακά παρμπρίζ και τα τζάμια, μιας και όλο το εξωτερικό περιβάλλον προβάλλεται στο εσωτερικό από τις τοποθετημένες σε στρατηγικά σημεία του αμαξώματος οθόνες.

Παράλληλα, το LV-426 διαθέτει και τεχνολογίες και σένσορες που του δίνουν τη δυνατότητα να κινείται και πλήρως αυτόνομα, ενώ υπάρχει ακόμη και ένα ειδικό track mode, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό σε πίστα, να αγωνιστεί εναντίον εικονικών αντιπάλων.

Άκρως εντυπωσιακή είναι και η εμφάνιση του μοντέλου του Πολωνού σχεδιαστή, με το αυτοκίνητο να δείχνει σαν μια μελλοντική Huracan. Φυσικά, σχέδια παραγωγής δεν υπάρχουν, ωστόσο από μόνο του το σχέδιο είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση για ένα τεχνολογικά προηγμένο supercar του μέλλοντος. 
TAG