Η Honda εξελίσσει και κάμπριο και Type R NSX!

Η Honda ετοιμάζει νέες εκδόσεις για το κορυφαίο NSX, μεταξύ των οποίων μια κάμπριο έκδοση, αλλά και το νέο NSX Type R.
Επιβεβαιώθηκε από τον Υπεύθυνο του project NSX κ. Ted Klaus, η επικείμενη άφιξη μιας σειράς νέων εκδόσεων του ιαπωνικού supercar, μεταξύ των οποίων μια κάμπριο, μια πλήρως ηλεκτρική, αλλά και μια super top έκδοση που θα συνοδεύεται από το λογότυπο Type R!

Το Honda NSX Type R δεν θα έχει τους ηλεκτροκινητήρες,
ενώ θα ελαφρώσει και θα είναι πιο απόλυτο οδηγικά.
Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή το Honda NSX διαθέτει για την κίνησή του έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 3,5 λίτρων, μαζί με δύο ηλεκτροκινητήρες στον εμπρός άξονα και έναν ακόμη για τον πίσω. Η συνδυαστική απόδοση αγγίζει τα 581 άλογα με 646 Nm ροπής, προσφέροντας εκρηκτικές επιδόσεις (π.χ. 0-100 χλμ./ώρα σε 3,0 δλ.).

Τις αποκαλύψεις για το μέλλον του NSX έκανε
ο κ. Ted Klaus, Υπεύθυνος του project Honda NSX.
Όμως, η Honda δεν θα μείνει μόνο εκεί, αφού σύμφωνα με τον κ. Ted Klaus, θα δούμε μια σειρά από νέες εκδόσεις του NSX στο άμεσο μέλλον μεταξύ των οποίων μια κάμπριο έκδοση, μια μη υβριδική, μια πιο ελαφριά, αλλά και μια πλήρως ηλεκτρική, με τη μια εξ αυτών να φέρει το λογότυπο Type R.

Ειδικά για την πλήρως ηλεκτρική και την πιο ελαφριά έκδοση του NSX, η Honda ήδη μας έδειξε το που θα κινηθεί, συμμετέχοντας στην πρόσφατη ανάβαση του Pikes Peak με δύο ειδικά διαμορφωμένα NSX του είδους.

Και σε ό,τι αφορά στο κορυφαίο Honda NSX Type R, αναμένεται να δούμε μια έκδοση που θα συνδυάσει τα μηχανικά και τα τεχνικά μέτρα της μη υβριδικής και της πιο ελαφριάς έκδοσης του NSX, σε ένα αυτοκίνητο που θα χτιστεί ως ένα ημι-αγωνιστικό πίστας-δρόμου!
TAG