Στις αρχές Οκτωβρίου η νέα Porsche Panamera Sport Turismo!

Η νέα Porsche Panamera Sport Turismo έρχεται τον Οκτώβριο για πρώτη φορά με αμάξωμα τύπου Shooting Brake.
Νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά διαρρεύσει θα παρουσιαστεί τελικά η πρώτη έκδοση αμαξώματος τύπου Shooting Brake της νέας Porsche Panamera, αφού η ολοκαίνουργια Panamera Sport Turismo θα κάνει τελικά το ντεμπούτο της στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου.

Η νέα έκδοση αμαξώματος της Porsche Panamera θα βασιστεί
πάνω στο ομώνυμο πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί το 2012.
Την αποκάλυψε έκανε ο Προϊοντικός Διευθυντής της Panamera, Δρ. Gernot Dollner, ο οποίος δήλωσε στο Drive της Αυστραλίας ότι η νέα Panamera θα έχει εκτός της «απλής» έκδοσης, τη νέα Sport Turismo που θα μας δείξει στο Παρίσι, αλλά και μια τρίτη έκδοση αμαξώματος με μακρύτερο μεταξόνιο.

Ειδικά τώρα για την πρώτη Panamera Sport Turismo, η σχεδίασή της θα αντληθεί από αυτή του ομώνυμου πρωτότυπου του 2012, με όλη τη διαφορά να συναντούμε στο πίσω μέρος, εκεί όπου η οροφή θα τραβηχτεί προς τα πίσω και θα πέφτει πιο κάθετα από ό,τι στο 4θυρο μοντέλο πάνω στα πίσω φωτιστικά.

Φυσικά, το πάτωμα, οι κινητήρες, οι αναρτήσεις, τα κιβώτιο κ.ο.κ., θα προέλθουν από την 4θυρη Panamera, με το πορτ-μπαγκάζ ωστόσο να είναι πιο πρακτικό στη φόρτωση, ενώ αναμένεται και με μεγαλύτερο όγκο από τα 495 λίτρα του «απλού» μοντέλου.

Πηγή: Drive.au
TAG