Νέα πιο σπορ έκδοση ST-Line και για το Ford Kuga

Πιο σπορ εμφάνιση αλλά και στήσιμο για τη νέα έκδοση ST-Line του Ford Kuga.
Η Ford, μετά τα Fiesta, Focus και Mondeo, εντάσσει και το Kuga στη νέα γκάμα ST-Line, που του χαρίζει μια πιο σπορ παρουσία, μαζί και με πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Στο αμάξωμα ξεχωρίζουν στοιχεία όπως τα περιμετρικά σπόιλερ,
η πίσω αεροτομή, αλλά και οι μαύρες ζάντες 18 ή 19 ιντσών.
Ξεκινώντας λοιπόν με τις αλλαγές στο αμάξωμα, το νέο Ford Kuga ST-Line διαθέτει νέο design για την κάτω γρίλια της μάσκας, μαζί με μαύρη γυαλιστερή επένδυση για την κεντρική. Υπάρχουν επίσης πλαϊνές ποδιές, τονισμένοι θόλοι τροχών, πίσω αεροτομή, αλλά και φιμέ τζάμια μαζί με σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά.

Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει 18 ή 19 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου, ενώ το εσωτερικό αποκτά ημι-δερμάτινα σπορ καθίσματα με ραφές, αλλά και κεντρική κονσόλα με πιο σκούρο χρωματισμό.

Πολύ σημαντικές είναι και οι αλλαγές στην ανάρτηση, η οποία έχει νέο set-up για πιο σπορ οδικά χαρακτηριστικά. Ακόμη και η κρεμαγιέρα έχει διαφορετική ρύθμιση, για να προσφέρει ακόμη καλύτερη αίσθηση.

Στους κινητήρες, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το Kuga ST-Line με οποιοδήποτε μηχανικό σύνολο της γκάμας, με αρχική επιλογή τον 1,5 λτ. TDCi πετρελαιοκινητήρα των 120 ίππων. Το λανσάρισμα του μοντέλου θα γίνει στα τέλη της χρονιάς.
TAG