Έρχεται του χρόνου το νέο VW Polo!

H VW έχει σχεδόν έτοιμο το Polo 6ης γενιάς, το οποίο θα έρθει με μεγαλύτερες διαστάσεις, νέο εσωτερικό, αλλά και καινούργιους κινητήρες μεταξύ των οποίων και τους νέους 1,5 λίτρων TSI και TDI.

Το νέο Polo θα το δούμε την επόμενη χρονιά και εν πρώτοις, στόχος της VW σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, είναι να του προσδώσει ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 90 περίπου χλστ., το οποίο θα βελτιώσει την εσωτερική του ευρυχωρία.

Επίσης, το επόμενο μικρό μοντέλο της VW θα αποκτήσει μια σχεδίαση που θα το φέρει κοντά σε αυτή του μεγαλύτερου Golf, ενώ στο εσωτερικό του θα αναβαθμίσει τα υλικά του, κάνοντας πιο ευρεία χρήση μαλακών πλαστικών.

Στους κινητήρες, το επόμενο VW Polo θα είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα της εταιρείας που θα λάβουν τον νέο 1,5 λίτρων TSI βενζινοκινητήρα με 130 και 150 ίππους. Παράλληλα, θα παραμείνει ο 1.000άρης 3κύλινδρος TSI, ενώ αναμένεται στο πεδίο του diesel να δούμε έναν επίσης νέο 1.500άρη TDI.

Αρκετή τέλος αναβάθμιση θα έχουμε στο πεδίο της συνδεσιμότητας, με μεγάλη οθόνη αφής 9,5 ιντσών, πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης με smartphones και διάφορες εφαρμογές ψυχαγωγίας.

Πηγή: AutoExpress 
TAG