Με αγωνιστικές διαθέσεις το πρωτότυπο BMW 2002 Hommage

Με εμφάνιση που παραπέμπει στις αγωνιστικές BMW του '70 παρουσιάζεται το ανανεωμένο πρωτότυπο 2002 Hommage.
Συνεχίζοντας τους φετινούς εορτασμούς για την 100ετία της μάρκας, η BMW ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο φετινό Concours d'Elegance του Pebble Beach, την ανανεωμένη εκδοχή με αγωνιστικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου 2002 Hommage.

Η νέα εκδοχή του πρωτότυπου της BMW ξεχωρίζει και με τις
νέες του ζάντες των 20 ιντσών σε χρυσό και ασημί χρώμα.
Το πρωτότυπο 2002 Hommage παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο από τη BMW για να τιμήσει τη BMW 2002 turbo του 1973, το πρώτο turbo μοντέλο παραγωγής στην Ευρώπη και πλέον, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει και μια νέα εκδοχή του πρωτότυπου με περισσότερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Το 2002 Hommage τιμά το πρώτο turbo μοντέλο παραγωγής
της Ευρώπης, την BMW 2002 turbo του 1973.
Ουσιαστικά, οι διαφορές του νέου πρωτότυπου συμπυκνώνονται στην αλλαγμένη βαφή του αμαξώματος σε μαύρο και πορτοκαλί, που συνδυάζεται με αγωνιστικού τύπου αυτοκόλλητα, τα οποία αναγράφουν «Turbomeister», παραπέμποντας στα παραδοσιακά αυτοκόλλητα «Jägermeister» των παλαιότερων αγωνιστικών BMW.

Στη νέα εκδοχή του πρωτότυπου BMW 2002 Hommage ξεχωρίζουμε επίσης τις νέες και άκρως εντυπωσιακές ζάντες 20 ιντσών σε χρυσό και ασημί, ενώ οι δαγκάνες των φρένων έρχονται και αυτές σε χρυσό χρώμα.

Περαιτέρω αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο του Μαΐου δεν υπάρχουν και έτσι, αναμένουμε πλέον την πρώτη παρουσία της νέας 2002 Hommage ενώπιον του κοινού των καλλιστείων αυτοκινήτων του Pebble Beach των Η.Π.Α., την ερχόμενη Κυριακή.
TAG