Αυτό το νέο bodykit δίνει το κάτι παραπάνω στη Mercedes A-Class

Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία Piecha Design, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο αισθητικής αναβάθμισης στους κατόχους της Mercedes A-Class, που θέλουν να της προσδώσουν μια αύρα από την κορυφαία Mercedes-AMG A45.

Ουσιαστικά πρόκειται για το πλήρες πακέτο GT-R του γερμανικού βελτιωτικού οίκου που περιλαμβάνει εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή, πίσω διαχύτη, αλλά και νέα εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις.

Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει και είναι άκρως επιθετικό, ενώ συνδυάζεται με 19 ιντσών τροχούς MP1 και MP2 σε ασημί ή τιτανίου χρώμα. 

Παράλληλα, η Piecha προσφέρει και τη δυνατότητα βελτίωσης της ανάρτησης (με χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος έως και 30 χιλιοστά), αλλά και την τοποθέτηση ενός κιτ Power Converter για πιο σπορ απόκριση του κινητήρα.

Όλα οι παραπάνω αναβαθμίσεις συμπεριλαμβανομένου και του αεροδυναμικού κιτ, μπορούν να παραγγελθούν κομπλέ ή και μεμονωμένα. 

Το κόστος είναι 2.195 ευρώ για το bodykit, 400 ευρώ για τις ζάντες, 1.333 ευρώ για την εξάτμιση, 335 ευρώ για την ανάρτηση και 357 ευρώ για το Power Converter, με τελικό κόστος 4.620 ευρώ.
TAG