Διέρρευσαν οι επίσημες εικόνες του νέου εντυπωσιακού πρωτότυπου Vision Mercedes-Maybach 6!

Κλέβει τις εντυπώσεις το νέο κορυφαίο κουπέ της Mercedes, που διαθέτει επιβλητική σχεδίαση και κορυφαία τεχνολογία.
Μετά τις πρώτες εικόνες-σκίτσα της προηγούμενης Πέμπτης και της περασμένης Δευτέρας, διέρρευσαν πριν λίγη ώρα και οι επίσημες εικόνες του εντυπωσιακού πρωτότυπου Vision Mercedes-Maybach 6, που θα παρουσιάσει επίσημα η Mercedes στο Concours d'Elegance του Pebble Beach το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η σχεδίαση του  μήκους 6 μέτρων πρωτότυπου χαρακτηρίζεται
από το μακρύ καπό και το «αιχμηρό» πίσω τμήμα.
Το νέο πρωτότυπο της Mercedes έρχεται υπό τη σκέπη της super top πολυτελούς φίρμας Maybach και διαθέτει ένα επιβλητικό κουπέ αμάξωμα με μήκος 6 μέτρα, στο οποίο ξεχωρίζει το πολύ μακρύ καπό στο εμπρόσθιο τμήμα, που καταλήγει πάνω σε μια μεγάλη χρωμιωμένη γρίλια της μάσκας, δίνοντας μια αίσθηση από τις κορυφαίες Mercedes και Maybach των δεκαετιών του '30 και '40.

Το νέο πρωτότυπο μας προϊδεάζει για ένα νέο κουπέ που θα
τοποθετηθεί στην κορυφή των επιλογών της Mercedes.
Παράλληλα, ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το πίσω τμήμα, με την οροφή να πέφτει πολύ χαμηλά πάνω στα πολύ λεπτά LED φωτιστικά σώματα, ακολουθώντας την κατάληξη των πλαϊνών χρωμιωμένων λεπτών γραμμών που ξεκινούν από τα εμπρόσθια, επίσης λεπτά φώτα.

Άκρως εντυπωσιακό και το φουτουριστικό εσωτερικό, στο οποίο
διακρίνουμε το μεγάλο head-up display πάνω στο παρμπρίζ.
Ένα επιπλέον εντυπωσιακό στοιχείο που συνάδει με το παρελθόν της Mercedes είναι και η υιοθέτηση πλαϊνών θυρών που ανοίγουν προς τα πάνω και οι οποίες μας αποκαλύπτουν μια high-tech και φουτουριστική καμπίνα.

Ειδικότερα, με βάση πάντα τις φωτογραφίες, φαίνεται ότι το εσωτερικό του πρωτότυπου θα φέρει ένα τεραστίων διαστάσεων head-up display πάνω στο παρμπρίζ, που συνδυάζεται με αντίστοιχα μεγάλες ψηφιακές ενδείξεις στο ράφι που δημιουργείται πάνω στο ταμπλό.

Είναι δεδομένο επίσης ότι ένα τόσο προηγμένο πρωτότυπο θα έχει τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, ενώ υπό αυτό το πρίσμα φαίνεται στις εικόνες ότι απουσιάζει το παραδοσιακό κιβώτιο ταχυτήτων, αποκαλύπτοντάς μας έτσι ότι το πρωτότυπο θα είναι πιθανότατα ηλεκτρικό.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα τεχνικά και μηχανικά στοιχεία του νέου Vision Mercedes-Maybach 6 Concept θα τα γνωρίζουμε μόλις η Mercedes παρουσιάσει και επίσημα το πρωτότυπο, το οποίο αν μη τι άλλο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
TAG