Στη δημοσιότητα το νέο επίσημο σκίτσο της νέας super top Mercedes!

Το επιβλητικό εμπρόσθιο τμήμα της πολύ εντυπωσιακής super luxury Mercedes, μας αποκαλύπτει το δεύτερο σκίτσο της.
Μετά την πρώτη εικόνα-σκίτσο της περασμένης Πέμπτης για το νέο κορυφαίο κουπέ της Mercedes που θα παρουσιαστεί υπό τη σκέπη της Maybach την ερχόμενη Κυριακή, δόθηκε τα ξημερώματα ένα ακόμη επίσημο σκίτσο στη δημοσιότητα του νέου μοντέλου.

Το αυτοκίνητο, που ονομάζεται «Vision Mercedes-Maybach 6», θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή στα καλλιστεία αυτοκινήτων Concours d'Elegance στο Pebble Beach των Η.Π.Α. στις 21 Αυγούστου.

Στη νέα του εικόνα-σκίτσο διακρίνεται το εμπρόσθιο τμήμα του, το οποίο κλέβει τις εντυπώσεις με την τεράστια χρωμιωμένη γρίλια που αναγράφει «Maybach» στο πάνω τμήμα της, ενώ παράλληλα φέρει παραδοσιακά πάνω στο καπό το αστέρι της Mercedes.

Τα εμπρόσθια LED φώτα έχουν μακρόστενες διαστάσεις, ενώ διακρίνονται και οι πλαϊνές καμπύλες των θόλων, αλλά και οι πολύ λεπτοί πλαϊνοί καθρέπτες, οι οποίοι πιθανότατα θα φιλοξενούν κάμερες που θα προβάλουν στο εσωτερικό την εικόνα από τα πλάγια του οχήματος.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ενδιαφέρον super luxury κουπέ, που θα δούμε σε όλο του το μεγαλείο την Κυριακή.
TAG