Πωλήθηκε για 76.000 ευρώ αυτό το σαν καινούργιο Audi Quattro

Στη δημοπρασία που διοργάνωσε η Silverstone Auctions το περασμένο Σάββατο, αυτό το πραγματικά πανέμορφο Audi Quattro βρήκε νέο ιδιοκτήτη, αφού πωλήθηκε για 64.130 λίρες ή 76.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο είναι του 1990 και πιο συγκεκριμένα, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του στις 25 Απριλίου εκείνης της χρονιάς, έχοντας και αρκετά έξτρα όπως ABS, θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικά παράθυρα, ενώ το εξωτερικό του χρώμα είναι το Crystal Metallic Silver (ασημί μεταλλικό) της Audi.

Έκτοτε, το αυτοκίνητο έκανε μόνο 26.121 χιλιόμετρα χωρίς να αλλάξει ο ιδιοκτήτης του, ενώ από πλευράς κατάστασης, όπως αναφέρεται και στην περιγραφή του, το εν λόγω Audi Quattro είναι πραγματικά σαν καινούργιο και από τα λίγα παγκοσμίως που βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έδωσε ιδιαίτερη προσοχή όλα αυτά τα χρόνια στη συντήρηση του 2,1 λίτρων turbo, 5κύλινδρου και 20βάλβιδου κινητήρα του, ο οποίος συνοδεύεται από πλήρες book service, που αποδεικνύει ότι όλα τα service του έχουν γίνει στους χρόνους που πρέπει.

Ύστερα από όλα τα παραπάνω τα 76.000 ευρώ στα οποία πωλήθηκε τελικά αυτό το Audi Quattro μπορεί να είναι μια υψηλή τιμή για ένα αυτοκίνητο του είδους (πριν λίγο διάστημα ένα Quattro του 1984 είχε πωληθεί για 31.000 ευρώ), όμως δικαιολογούνται πλήρως με βάση την κατάσταση, τα χιλιόμετρα και το γεγονός ότι είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη στην πορεία του. 
TAG