Η Land Rover αποκαλύπτει την πρώτη φωτογραφία του νέου Discovery

Στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού η Land Rover θα παρουσιάσει την 3η γενιά του Discovery και σήμερα, η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νέου μοντέλου.

Το νέο Discovery έρχεται για να τοποθετηθεί στη γκάμα της Land Rover πάνω από το Discovery Sport και έχει χτιστεί στη νέα αλουμινένια πλατφόρμα του Range Rover, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πολύ πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του.

Σχεδιαστικά, το νέο μεγάλο SUV δείχνει σαφώς πιο μοντέρνο από πριν, αφού αφήνει στην άκρη την πλήρως τετραγωνισμένη αισθητική των προηγούμενων γενιών του, σε ένα πιο μυώδες –όπως φαίνεται από την πρώτη εικόνα– αμάξωμα.

Παράλληλα, το εμπρόσθιο τμήμα του εκπέμπει περισσότερο δυναμισμό, με τον μεγάλο προφυλακτήρα να ενσωματώνει και μια ευμεγέθη ποδιά, ενώ τα φώτα και η μάσκα πιο ψηλά έρχονται με μικρότερες διαστάσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Ως προς τα υπόλοιπα στοιχεία του, προς το παρόν δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες, ωστόσο αναμένεται η Land Rover να προσδώσει στο Discovery τους νέους Ingenium κινητήρες της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και για πρώτη φορά στο μοντέλο ένα 2λιτρο τετρακύλινδρο diesel σύνολο, που θα μειώσει κατανάλωση και ρύπους.
TAG