Θέλετε ένα Nissan Qashqai με μοτέρ 1.500 ίππων από GT-R; (+video)

Τη βρετανική Severn Valley Motorsport (SVM) τη γνωρίσαμε από την μετατροπή ενός Nissan Navara σε ένα τέρας 800 ίππων και τώρα, η εταιρεία μας παρουσιάζει ένα Qashqai-R με 1.500 άλογα, το οποίο μάλιστα θα το πουλήσει μέσω ενός online διαγωνισμού!

Το Qashqai-R της SVM έρχεται με τον 3,8 λίτρων twin-turbo βενζινοκινητήρα του Nissan GT-R, ο οποίος έχει λάβει δύο νέες τουρμπίνες Garrett GT35, διπλή αντλία καυσίμου από τη Bugatti Veyron (!), νέα εξάτμιση επιδόσεων και πολλαπλή της Boostlogic, για αν προσφέρει 1.500 άλογα ισχύος.

Με αυτή τη δύναμη κάτω από το καπό του, το Qashqai-R είναι σε θέση να φθάσει σε τελική ταχύτητα 357 χλμ./ώρα, ενώ για το μίλι (0-400 περίπου μέτρα), απαιτεί μόνο 9,1 δευτερόλεπτα.

Εκτός του κινητήρα, η SVM έχει αλλάξει και την ανάρτηση με αγωνιστικού τύπου της KW, έχει προσθέσει ενισχυμένα φρένα της Dixcel, ενώ έχει επέμβει και στο εσωτερικό, τοποθετώντας το ταμπλό και τα καθίσματα του Nissan GT-R.

Ύστερα από όλα αυτά, η βρετανική εταιρεία βελτιώσεων ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει αυτό το πραγματικά μοναδικό Nissan Qashqai σε έναν τυχερό που θα κερδίσει στο διαγωνισμό που διοργανώνει. Έτσι, πληρώνοντας κανείς 10 λίρες Αγγλίας και απαντώντας σε τρεις ερωτήσεις, μπορεί να είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Qashqai-R.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς την τύχη σας, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ στην ειδική σελίδα του διαγωνισμού και να προσπαθήσετε να κάνετε δικό σας το Nissan Qashqai των 1.500 ίππων.

Δείτε στο βίντεο το Nissan Qashqai-R σε δράση.

       
TAG