Βελτιωμένη BMW M2 με 450 άλογα και τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα!

Η BMW M2 αποτελεί το πεδίο δράσης της γερμανικής Lightweight Performance, η οποία δημιουργεί μια πλήρη πρόταση αναβάθμισης για το γερμανικό σπορ κουπέ, με 450 άλογα ισχύος και αγωνιστική εξωτερική εμφάνιση.

Η νέα LW M2 όπως ονομάζει τη BMW M2 που παρουσίασε η Lightweight Performance, ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά λόγω των νέων μαύρων επενδύσεων που συνδέουν τη γρίλια της μάσκας με τα μπροστινά φώτα, δημιουργώντας ένα όμορφο αισθητικό εφέ.

Επιπλέον αυτών, στο κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί ένα νέο carbon σπόιλερ, μαζί με επίσης ανθρακονημάτινα καπάκια καθρεπτών, αλλά και μια σταθερή carbon αεροτομή στο πίσω τμήμα.

Άκρως εντυπωσιακές είναι οι νέες ανθρακονημάτινες 4πλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος, ενώ στο πλάι ξεχωρίζουν οι μαύρες ζάντες 19 ιντσών HPE P101, που συνδυάζονται με ελαστικά υψηλών επιδόσεων Michelin Pilot Sport Cup 2.

Στο εσωτερικό, η Lightweight Performance έχει τοποθετήσει νέα μπάκετ καθίσματα με ανθρακονήματα στην πλάτη τους, μαζί με νέα πατάκια, αλλά και έξτρα ανθρακονήματα σε επενδύσεις του ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα.

Κάτω τώρα από το καπό της M2, η γερμανική βελτιωτική εταιρεία έχει αυξήσει κατά 80 άλογα την ισχύ του 6κύλινδρου 3λιτρου Twin-Power Turbo βενζινοκινητήρα της BMW, φθάνοντάς την στα 450 άλογα, με 680 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι ακόμη πιο εκρηκτικές, με την εταιρεία να υπόσχεται τελική 297 χλμ./ώρα.

Οι τελικές πινελιές στη βελτιωτική πρόταση της Lightweight Performance αφορούν στη νέα εξάτμιση τιτανίου με τις ανθρακονημάτινες τετραπλές απολήξεις που προαναφέραμε, ενώ έχουν ενισχυθεί και τα φρένα της BMW M2, για πιο εμφατικές επιβραδύνσεις.
TAG