Μια Ferrari 488 GTB με 750 άλογα είναι ένα... θανατηφόρο κοκτέιλ! (+video)

Με 750 άλογα από τον 3,9 λίτρων V8 biturbo κινητήρα της Ferrari, εξάτμιση Akrapovic και σκούρο μαύρο χρώμα, αυτή η βελτιωμένη 488 GTB είναι πραγματικά εκπληκτική!

Η βελτίωση της 488 GTB μας έρχεται από την αμερικάνικη AWT Motorsports και περιλαμβάνει μια σειρά από αλλαγές που στόχο έχουν να καταστήσουν ακόμη πιο εκρηκτική την κορυφαία turbo Ferrari.

Έτσι, αρχικά στο πεδίο του κινητήρα, η αμερικάνικη βελτιωτική εταιρεία απευθύνεται στη Novitec ώστε να αυξήσει την ισχύ του 3,9 λίτρων V8 biturbo μοτέρ στα 750 άλογα, από 670 εργοστασιακά.

Στη συνέχεια, η AWT αλλάζει πλήρως την εξάτμιση τοποθετώντας ένα σύστημα της Akrapovic, ώστε να βελτιώσει τον ήχο, αλλά και να συμβάλει στην αύξηση της ισχύος.

Έπειτα, τοποθετείται και μια νέα πιο σπορ ανάρτηση, η οποία φέρνει ακόμη πιο κοντά στο έδαφος τη Ferrari 488 GTB, ενώ αλλάζουν και οι τροχοί, με νέες πεντάκτινες ζάντες της HRE, που συνδυάζονται με P-Zero ελαστικά της Pirelli.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο μοναδικό και, σε συνδυασμό με το all-black χρώμα του αμαξώματος, χαρίζει στην 488 GTB μια πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο με τη βελτιωμένη Ferrari 488 GTB της AWT Motorsports.

       
TAG