Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Μια Ferrari 488 GTB με 750 άλογα είναι ένα... θανατηφόρο κοκτέιλ! (+video)

Κορυφαία απόδοση, πιο επιθετική εμφάνιση και εκρηκτικές επιδόσεις υπόσχεται η βελτιωμένη Ferrari 488 GTB των 750 ίππων.
Με 750 άλογα από τον 3,9 λίτρων V8 biturbo κινητήρα της Ferrari, εξάτμιση Akrapovic και σκούρο μαύρο χρώμα, αυτή η βελτιωμένη 488 GTB είναι πραγματικά εκπληκτική!

Στο αμάξωμα ξεχωρίζει το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα,
μαζί με τους νέους 5άκτινους μαύρους τροχούς της HPE.
Η βελτίωση της 488 GTB μας έρχεται από την αμερικάνικη AWT Motorsports και περιλαμβάνει μια σειρά από αλλαγές που στόχο έχουν να καταστήσουν ακόμη πιο εκρηκτική την κορυφαία turbo Ferrari.

Η ανάρτηση έχει χαμηλώσει ώστε να φέρει την 488 GTB πιο
κοντά στο έδαφος και να βελτιώσει περαιτέρω το κράτημα.
Έτσι, αρχικά στο πεδίο του κινητήρα, η αμερικάνικη βελτιωτική εταιρεία απευθύνεται στη Novitec ώστε να αυξήσει την ισχύ του 3,9 λίτρων V8 biturbo μοτέρ στα 750 άλογα, από 670 εργοστασιακά.

Στη συνέχεια, η AWT αλλάζει πλήρως την εξάτμιση τοποθετώντας ένα σύστημα της Akrapovic, ώστε να βελτιώσει τον ήχο, αλλά και να συμβάλει στην αύξηση της ισχύος.

Έπειτα, τοποθετείται και μια νέα πιο σπορ ανάρτηση, η οποία φέρνει ακόμη πιο κοντά στο έδαφος τη Ferrari 488 GTB, ενώ αλλάζουν και οι τροχοί, με νέες πεντάκτινες ζάντες της HRE, που συνδυάζονται με P-Zero ελαστικά της Pirelli.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο μοναδικό και, σε συνδυασμό με το all-black χρώμα του αμαξώματος, χαρίζει στην 488 GTB μια πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο με τη βελτιωμένη Ferrari 488 GTB της AWT Motorsports.