Φτιαγμένη Ford Mustang GT Cabrio με 462 άλογα και νέο σετ τροχών-ανάρτησης

Κατά καιρούς έχουμε δει τις πιο extreme βελτιώσεις για τη Ford Mustang, όμως αυτή τη φορά η HS Tuning αποφάσισε να βελτιώσει στα σημεία την κάμπριο έκδοση του αμερικάνικου μοντέλου, προσδίδοντάς της λίγο παραπάνω δύναμη, πιο σπορ εμφάνιση, αλλά και οδικά χαρακτηριστικά.

Η γερμανική βελτιωτική φίρμα επέλεξε λοιπόν μια light αναβάθμιση ισχύος για τον 5λιτρο V8 κινητήρα της Mustang και έτσι, απλά με την προσθήκη ενός νέου «εγκεφάλου» της CTM, ανέβασε την ισχύ του στα 462 άλογα (+41 PS) και τη ροπή στα 543 Nm (+13 Nm).

Παράλληλα, για να προσδώσει στη βελτιωμένη Mustang και ένα καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα, τοποθέτησε μια νέα ανοξείδωτη σπορ εξάτμιση (προαιρετικά και με carbon απολήξεις), ενώ για να μειώσει την απόσταση από το έδαφος, την εφοδίασε και με την  ρυθμιζόμενη ανάρτηση Variant 3 της KW.

Εμφανισιακά, η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά στην προσθήκη νέων ζαντών αλουμινίου Vorsteiner V-FF 101 σε 20 ίντσες και σκούρο χρώμα, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport 295/30 ZR20. 

Μαζί με το χαμήλωμα από την ανάρτηση, οι νέοι τροχοί φροντίζουν να προσφέρουν μια πιο «άγρια» εμφάνιση στη βελτιωμένη Mustang.

Φυσικά, όλες οι παραπάνω βελτιώσεις είναι διαθέσιμες και για την κουπέ έκδοση της Mustang, η οποία περιποιείται ανάλογα από τους μηχανικούς της HS Tuning.
TAG