Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η Mitsubishi αποκαλύπτει το νέο της μεσαίο SUV!

Με το νέο πρωτότυπο GT-PHEV, η Mitsubishi προαναγγέλει ένα νέο μεσαίο SUV, που θα αντικαταστήσει το Outlander.
Μετά από μια πρώτη, teaser εικόνα πριν λίγο διάστημα, η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του νέου πρωτότυπου GT-PHEV, το οποίο θα μας οδηγήσει στην επόμενη γενιά του μεσαίου SUV Mitsubishi Outlander.

Η εμφάνιση του Mitsubishi GT-PHEV είναι πολύ μοντέρνα,
μυώδης και δυναμική, σε ένα υπερυψωμένο 5θυρο αμάξωμα.
Το νέο πρωτότυπο της Mitsubishi σχεδιαστικά ακολουθεί μια νέα φιλοσοφία, κατά την οποία ξεχωρίζει η επιβλητική εικόνα του αμαξώματος, με άξονα την τεράστια γρίλια της μάσκας, τα πολύ δυναμικά εμπρόσθια φώτα, αλλά και τα περίεργα κάθετα φώτα στα άκρα του προφυλακτήρα.

Για την κίνησή του, το πρωτότυπο χρησιμοποιεί 3 ηλεκτρικούς
κινητήρες, μαζί με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης.
Στο πλάι, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι μικρές σε μέγεθος γυάλινες επιφάνειες που τονίζουν το δυναμισμό του πρωτότυπου, αλλά και η οροφή που είναι χρωματισμένη σε διαφορετική απόχρωση και δείχνει να αιωρείται. Πίσω, διακρίνουμε τα επίσης λεπτά, νέα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, παρότι η Mitsubishi δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία, τονίζεται ότι θα υπάρχει ένα οριζόντιο ταμπλό που δημιουργεί μια ιδιαίτερα ευρύχωρη αίσθηση. Επίσης, έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά πολυτελή υλικά, ενώ υπάρχουν και οι τελευταίες τεχνολογίες στο πεδίο της συνδεσιμότητας.

Ως προς την κίνησή του, το πρωτότυπο GT-PHEV διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες, έναν εμπρός και δύο στο πίσω τμήμα, οι οποίοι δημιουργούν μια οικολογική τετρακίνηση και προσφέρουν αρκετή δύναμη. Παράλληλα, συνδυάζονται με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης χωρίς άλλες λεπτομέρειες, αλλά και με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία.

Η Mitsubishi, υπόσχεται ότι συνολικά το πρωτότυπο θα προσφέρει αυτονομία 1.200 χιλιομέτρων, τα 120 εκ των οποίων θα μπορεί να τα κάνει μόνο ηλεκτρικά. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη πρώτη του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στα τέλη του μήνα.