Ανανεωμένο Audi Q3 με νέα ειδική έκδοση Competition

Η Audi ανανεώνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του το Q3 και παράλληλα, δημιουργεί τη νέα έκδοση S line Competition, χαρίζοντας στον SUV της μια φρεσκαρισμένη παρουσία.

Το Audi Q3 έχει συμπληρώσει 5 χρόνια παρουσίας στη γκάμα της γερμανικής εταιρείας και, μετά από ένα πρώτο facelift το 2014, η Audi το ανανεώνει ξανά, προσδίδοντάς του μια πιο δυναμική εικόνα με μεγαλύτερους αεραγωγούς στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και νέα σκούρα γκρι μάσκα στην εξοπλιστική έκδοση Sport.

Παράλληλα, η Audi αλλάζει κάποια από τα στοιχεία του εξωτερικού πακέτου S line, με νέα ένθετα στους εμπρός αεραγωγούς, γυαλιστερό look για τη γρίλια και τους αεραγωγούς της μάσκας, αλλά και καινούργια εμπρόσθια «ποδιά».

Νέο στοιχείο της γκάμας αποτελεί η ειδική S line Competition, η οποία βασίζεται πάνω στην έκδοση με το πακέτο S line και περιλαμβάνει επιπλέον μαύρα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, μαύρα καπάκια καθρεπτών, ράγες οροφής και πίσω αεροτομή, καθώς και νέες πολυάκτινες ζάντες 19 ιντσών.

Η έκδοση Competition διαθέτει επίσης σπορ καθίσματα με μαύρο δέρμα και ύφασμα στο εσωτερικό (προαιρετικά και full δέρμα), λογότυπα «S line» στα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων, σπορ τιμόνι, αλλά και αλουμινένιες επενδύσεις.

Στάνταρ είναι και η σπορ ανάρτηση, μαζί με το Σύστημα με επιλεγμένα οδικά και οδηγικά set-up Audi Drive Select. Τιμολογιακά, η νέα έκδοση Competition κοστίζει στη Γερμανία από 33.050 ευρώ, ενώ το «κανονικό» μοντέλο ξεκινά από τα 30.100 ευρώ.
TAG