4 Ford F-150 τούμπανο στην Έκθεση SEMA! (+video)

Η φημισμένη Έκθεση βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας θα ανοίξει φέτος τις πύλες της την 1η Νοεμβρίου και εκεί, η Ford θα παρουσιάσει 4 extreme βελτιώσεις για το best-seller της μοντέλο, το pick-up F-150.

Ήδη η Ford μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε από τα βελτιωμένα της F-150 και, παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, το πρώτο εξ αυτών έχει δημιουργηθεί μαζί με την Bojix Design και βασίζεται πάνω στο F-150 SuperCrew, ώστε να δημιουργηθεί μια ειδική για extreme off road.

Έτσι, το βελτιωμένο F-150 διαθέτει ειδικές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για εκτός δρόμου χρήση της Fox Racing, οι οποίες αυξάνουν και κατά 178 χιλιοστά την απόσταση από το έδαφος, ενώ συνδυάζονται και με 22 ιντσών ζάντες και ελαστικά 37 ιντσών για off road.

Παράλληλα, ο 3,5 λίτρων V6 EcoBoost βενζινοκινητήρας έχει λάβει μια σειρά από επεμβάσεις για να αυξήσει την απόδοσή του (π.χ. διαθέτει νέες τουρμπίνες της Borg Warner), ενώ και στο αμάξωμα συναντούμε μεταξύ άλλων ένα μεγάλο bull bar εμπρός, μια πλήρη προστατευτική ποδιά, πλαϊνά σκαλοπάτια κ.ο.κ.

Το δεύτερο νέο φτιαγμένο F-150 βασίζεται πάνω στο 4X4 Lariat SuperCrew και έρχεται με 5λιτρο V8 κινητήρα, στον οποίο έχει προστεθεί ένας κομπρέσσορας της Whipple. Επίσης, υπάρχουν νέοι τροχοί, πιο σπορ εξάτμιση, νέα φώτα, καπό και σκαλοπάτια, ειδικό δερμάτινο εσωτερικό, αλλά και θέσεις για την τοποθέτηση BMX ποδηλάτων.

Η τρίτη πρόταση για το F-150 έχει φτιαχτεί μαζί με την A.R.E. Accessories και χτίζεται πάνω στο XLT SuperCab διαθέτοντας ένα γκρι-χρυσό αμάξωμα με αερανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, μαζί με 24 ιντσών ζάντες και αρκετές μετατροπές, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η τηλεόραση που βρίσκεται στον καλυμμένο χώρο φόρτωσης.

Τέταρτο και τελευταίο είναι το F-150 SuperCrew που φτιάχτηκε σε συνεργασία με την Hulst Customs. Διαθέτει τον 5λιτρο V8 κινητήρα της Ford μαζί με τον κομπρέσσορα της Whipple, ο οποίος έρχεται με αυξημένη απόδοση 750 ίππων.

Επίσης, το αυτοκίνητο που ονομάζεται «EraThr3» διαθέτει και μια νέα πίσω ανάρτηση επιβατικού τύπου με 4 συνδέσμους, που συνδυάζεται και με αερανάρτηση, ενώ υπάρχουν και νέα χαμηλού προφίλ ελαστικά με ζάντες 26 ιντσών, αλλά και μια σειρά από διάφορες βελτιώσεις στο αμάξωμά του.

Δείτε και σε βίντεο τα 4 βελτιωμένα Ford F-150.

       
TAG