Απίστευτο 6άτροχο pick-up Ford F-150 Raptor με 600 άλογα και κόστος 283.000 ευρώ!

Η αμερικάνικη Hennessey Performance δημιουργεί ένα από τα πιο extreme pick-up που έχουμε δει, αφού το νέο Hennessey Velociraptor 6x6 υπόσχεται να κινηθεί εκεί όπου όλοι οι άλλοι σταματούν!

Το πραγματικά εντυπωσιακό pick-up της Hennessey βασίζεται πάνω στο νέο Ford F-150 Raptor, με τη βελτιωτική φίρμα να αυξάνει το μήκος του χώρου φόρτωσης και να προσθέτει έναν δεύτερο πίσω άξονα, δημιουργώντας ένα πραγματικό 6x6 όχημα.

Στη συνέχεια, η Hennessey προσθέτει νέους προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, 20 ιντσών ζάντες με ελαστικά για σκληρό off-road, εξωτερικές μπάρες στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, την οροφή και την καρότσα, επιπλέον φώτα οροφής, αλλά και νέες εκτός δρόμου αναρτήσεις βαρέου τύπου της Fox.

Από τις βελτιώσεις της Hennessey δεν ξέφυγε και ο 3,5 λίτρων biturbo V6 της Ford, ο οποίο έρχεται με νέες τουρμπίνες, εξαγωγή, intercooler, αλλά και πρόγραμμα, για να προσφέρει 600 άλογα ισχύος από 450 εργοστασιακά.

Παράλληλα, μαζί με την αναβάθμιση του κινητήρα, η Hennessey προσφέρει μεγαλύτερα φρένα της Brembo, αλλά και μια πλήρη σειρά αναβάθμισης του εσωτερικού.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος όλων των παραπάνω, το νέο Hennessey Velociraptor 6x6 πωλείται αντί ενός ποσού 295.000 δολαρίων ή 263.000 ευρώ. Για την αναβάθμιση του κινητήρα η αμερικάνικη εταιρεία ζητά επιπλέον 22.500 δολάρια (20.000 ευρώ).
TAG