Η LaFerrari της Maserati!

Η Maserati ετοιμάζει τη δική της εκδοχή της ονειρικής LaFerrari σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο εξωτερικό και, παρότι οι Ιταλοί δεν το έχουν επιβεβαιώσει, ο σχεδιαστής Andrea Ortile μας δείχνει το πως μπορεί να είναι το νέο supercar.

Ο Ιταλός σχεδιαστής ονομάζει το δημιούργημά του «MC-63» και το έχει βασίσει φυσικά στη LaFerrari, αντλώντας όμως την έμπνευση για τη σχεδίασή του από την αγωνιστική Maserati Tipo 63 του 1961.

Στις φωτογραφίες, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, το δημιούργημα του Ortile είναι πραγματικά εκπληκτικό, με ένα πανέμορφο αμάξωμα χαμηλού ύψους, το οποίο ενσωματώνει στο εμπρόσθιο τμήμα του πιο δυναμική από ποτέ τη χαρακτηριστική γρίλια της Maserati, παραπέμποντας και στο πρωτότυπο Alfieri.

Στο πλάι, διακρίνουμε τους τονισμένους θόλους των τροχών αλλά και το χαρακτηριστικό ανθρακονημάτινο σπόιλερ, ενώ πίσω, ξεχωρίζουν στοιχεία όπως τα πολύ λεπτά φώτα, μαζί και με τον τεραστίων διαστάσεων διαχύτη από ανθρακονήματα με τις μεγάλες εξατμίσεις στα άκρα του.

Συνολικά, η δουλειά του Ιταλού σχεδιαστή είναι εκπληκτική και ελπίζουμε εάν τελικά πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή της, η νέα κορυφαία Maserati να δανειστεί αρκετά στοιχεία της σχεδίασής της από τη δημιουργία του Ortile.

Φωτογραφίες: Andrea Ortile
TAG